Mik a tapasztalatok az ALOE EVER-SHIELD desodorról?
Minden izzadsággátlótól izzadsz, csak a nevük megtévesztő. Az izzadás minden kencénél megtörténik, egyik sem gátolja, csak csökkenti, és elfedi a szagokat.
Nekem jó véleményem van erről a dezodorról, sok van benne, tényleg csökkenti a verejtékezést és nem leszek tőle büdös, de egy kicsit szárítja a hónaljamat és az összetevői sem túl fényesek. Mindent összevetve, elégedett vagyok vele.
De olvasd el az itteni véleményeket is:
Jópár éve ezt használjuk.
Nekem nem szárítja a bőröm. Párszor tapasztaltam ilyesmit én is, viszont rájöttem, hogy olyankor tusfürdő vagy szappan maradt ott és az izzadással karöltve kiszáradt a hónaljam is. Viszont ha rendesen lemosom, akkor semmi gond nincs vele.
Kellemes illata van, nagyon sokáig lehet használni. Az 1 év túlzás, de jópár hónap az biztos.
Amúgy ott a pénzvisszafizetési garancia, tehát kirpóbálod és ha nem tetszik vissza adják a pénzed. Érdeklődj annál aki ajánlotta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!