Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Shea vaj meddig tart ki nálatok?

Shea vaj meddig tart ki nálatok?

Figyelt kérdés

Kiszerelést is írjatok, köszönöm!

Először vennék, s félek egy 100ml-s hamar elfogy...vegyek rögtön többet?

2014. jan. 7. 19:27
 1/4 anonim ***** válasza:

Az en Shea vaj dobozomra az van irva, hogy 155 G (ez ugye 155 ml).

Ez honapokig is kitart, mivel nem hasznalom csak az arcomra. Szobahomersekleten nagyon szilard igy nem egyszeru felkenni. Furdes utan (este) meghajszaritozom a tetejet, amikor fenyes (folyos) lesz, akkor smink szivaccsal felviszem az arcomra. Mar nem is emlekszem mikor vettem azt a dobozt, amibol meg mindig tobb mint a fele megvan.

Probaltam egy idoben a testem is kenni vele, de tul korulmenyes, tul zsiros (egesz nap csuszos es fenyes volt tole a borom) ezert mostmar csak az arcomra es csak este hasznalom.

Szerintem ne vegyel tobbet, mert ha nalad sem fogy el hamar, akkor csak honapokig all a szekrenyben, all benne a penzed, es neadjist' megromlik, akkor dobhatod ki...

2014. jan. 7. 22:24
 2/4 A kérdező kommentje:
Én egész testre akarom használni, bár most elbizonytalanítottál, igaz én este fürdök, s utána kenném be magam, tehát éjjel nem zavarna, reggelig csak beszívódna... ehhez lehet nem elég a 100ml
2014. jan. 8. 09:30
 3/4 anonim ***** válasza:

Probald ki es majd meglatod.

Van olyan shea kiszereles, amit higitanak egyeb novenyi olajokkal es attol konnyebben lehet kenni. Vettem ilyet is anno, de a szaga annyira nem jott be. Persze van ezer fele, szoval lehet h te olyat veszel ami neked jo lesz :)

Ami nekem van otthon, finomitatlan, bio, nyers, mittomen, azt keptelenseg kenni szobahomersekleten. Egy idoben ugy probaltam, hogy egy picit raktam a boromre, es a bor melegetol kezdett felengedni es akkor mar lehetett kenni, de mire igy bekentem a testem mindenhol a kedvem is elment az egesztol.

Szerintem eloszor tenyleg eleg egyet venni es majd meglatod milyen lesz neked.

2014. jan. 8. 19:30
 4/4 A kérdező kommentje:

Én fel akarom olvasztani és keverni bele egy kis olívaolajat (meg némi 100%-os illóolajat illatnak), így elvileg kenhetőbb lesz.

Próbának valóban elég először egy kevés, csak olyan sok pluszban a szállítási költség, hogy szívesebben vennék többet, ne kelljen egy hónap múlva újra rendelni :)

2014. jan. 8. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!