Mit javasolnátok ilyen emésztési problémára? Volt már valakinek ilyen?
Azért ide írok, mert minden gyógyszeres megoldástól elzárkózok. Talán egy orvost is meg fogok keresni, de egyelőre nem, nem az a cél hogy fölírjanak valamit receptre, mert szerintem ennél sokkal-sokkal összetettebb egy ilyen probléma.
Szóval a helyzet a következő: több mint egy éve nem vagyok elégedett a "végtermék" állapotával. A színe sárgás, az állaga eddig csak puha, most már néha ragadós is. Az idejével nincs gond, bár reggel azonnal ki tudnék menni, nem megyek, hogy legalább az állaga legyen egy fokkal jobb, inkább benntartom a nap végéig. Bár tudom ez se egészséges, de nem akarom úgy kezdeni a napot, ahogy.
Szerintem elég normálisan eszek, a szemét kaják közül a gyorséttermeket, a felvágottakat és minden mű húst, a fals tejtermékeket (kakaóital stb.) már hónapok óta száműztem. Jelenleg a péksütemények (az is max. 3X egy héten) az egyetlen szemét amit elvileg eszek. De már arra gondoltam jövő héttől csak húson és zöldségeken élek, más ötletem tényleg nincs.
Dohányzás, tömény piák nuku, egy-két sör, az is heti szinten.
Már arra is gondoltam pszichoszomatikus. Nem stresszelek sokat, van pár megoldatlan dolog, meg dolgok amik zavarnak, de nem gondolnám hogy ez ennyire befolyásol.
Ennyi mindenre gondoltál csak a legegyszerűbbre nem...
Eszel elég sót? Ugyanis a só hatására von ki több vizet a béltartalomból a szervezet...
Kivel kóstoltassam meg szakértő úr?
Egyébként a héten minden egyéb szemetet levettem az étlapról, hús, zöldség, minimális kovásztalan (vagyis élesztőtlen kenyér) amin élek. Csodát várni nyilván nem kell, egy fokkal talán jobb, még.folytatom ezt, hátha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!