én nagyobb áruházakra gondoltam, amik vidéken is vannak, nem különleges speciális üzletekre. azt mondják h olcsóbbakat lehet venni pár ezer ft-ért és ezek fél évig jók kb.
mit gondoltok?
2009. nov. 18. 21:09
1/9 anonim válasza:
Nézz szét vaterán, teszveszen mert ott elég olcsón találsz bolti minődégű árakat, ill. már ott is vanna webáruházak.
Én először a helyedben ott néznék szét...
2009. nov. 20. 12:45
2/9 anonim válasza:
Sajna, de olcsó húsnak híg a leve. Az általad mondott víztisztítókkal tisztított vizet,ki csapattam és semmit sem érnek. Retkes marad a víz. Erre költeni? Ha tényleg tiszta vizet akarsz inni, akkor költeni kell rá. MLM rendszereken jó minőségű gépeket kaphatsz, igaz borsosak az árak, de ha már megkerested a pénz ne szórd el vackokra, inkább akkor gyűjtsd össze a rávalót. Később ez ki fizetődik.
2009. nov. 22. 22:00
3/9 anonim válasza:
Én olyanról hallottam amit rá lehet tekerni a csapra,de 100 ezer ft.
2009. nov. 23. 19:34
4/9 anonim válasza:
Lux. Nem olcsó ,de 100 évig ihacc tiszta vizet :-)
Boltban nem kapható, csak a cégtől.
2009. nov. 24. 22:29
5/9 anonim válasza:
Mi tőlük rendeltünk, na jó ő a rokonom de legalább nem vertek át. E minőségi de nem túl drága!! baloldalt klikkelj a viztisztító képre:
www.memoryparna.extra.hu
2009. dec. 4. 19:03
6/9 anonim válasza:
Sose értettem miért jobb megvenni a szart olcsón, ami nemhogy nem jó, de még hamar tönkre is megy és lehet kihajítani és venni az új szart.
Nem veszitek észre emberek, hogy rosszabbul jöttök ki, mint aki megveszi a normális drágát? Főleg azért, mert ezek az olcsók olyan víztisztítók, hogy szinte semmit sem tisztítanak, így meg aztán végképp pénzkidobás megvenni, majd rövid idő múlva cserélni, miközben szinte semmit sem csinál. Na ez az igazi luxus, nem az, ha valaki vesz egy jót.
2009. dec. 5. 11:15
7/9 anonim válasza:
Miért gondolod, hogy pár ezer Ft-ért meg tudod oldani azt a problémát, amit a vízművek több száz milliárdból nem? Az unió 270 milliárdot (ez lakásonként kb 60-80 ezer forintot jelent) biztosított hazánk számára az ivóvíz javító program véghezviteléhez, mégsem tudták megoldani. Sajnos, ha a problémákat egyedileg akarod megoldani az többe kerül. Már ha valóban ez a célod, de ha csak a víz ízén akarsz javítani, az persze olcsóbb.
2010. ápr. 14. 23:05
8/9 anonim válasza:
Filter-Tech Víztechnika Kft.
www.filtertech.hu
2010. jún. 5. 15:11
9/9 anonim válasza:
Nekünk is van vízszűrünk amivel nagyon meg vagyok elégedve. Szívesen írok róla bővebben privát levélben! Vidékről is hozzájuthatsz, de ez nem a párezer forintos kategória, mert annak szerintem nem sok értelme van:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!