Ha egy szifont megtöltök vízzel, majd oxigént adok hozzá patronból, mi történik kémiailag? Az oxigén nem csak hajtógáz lesz?
Döncike.
Van ilyen oxigén patron ( kék csíkkal jelölve miként a habpatron )
Jut eszembe: Van egy csodálatos kis hegesztő készülékem, ami két CO szerű patronnal menne.Kicsit hosszabb mint a szifonpatron. Tenyérben elfér. Mekgreiger( vajon, hogy kell helyesen írni? )filmben láttam
Na legalább ötletet adott hol lehet ilyen patront keresgetni.
A szifon végét nehezen lehetne bekapni "direkt befecskendezésre" a csöcsének alakja miatt. Húzós ára van 45700 kemény Huf.A patron csere se ocsó ! 4100Huf.
Az a 2000mg/ liter töménység elég hihetetlenül hangzik.
"hab patronnal, annak orvosilag igazolt hatása van" Ez mi? Boldogság érzés fokozó?
[link] ez nekem nem nyilik.
Témába vág.
Én vadászom a hidrogénperoxid gyógyászati könyvét. Az is valami vér oxigén dúsító hatású.
Dumálok haverral. Erre mondja: Most akar csinálni HHO generátort, és a HHO gázzal desztvízet "oxigenizálni"
Olyan profi cucost összehozott, hogy csak lestem.
Desztvíz csinálót is 10 körül kihozta. 5volt a corr csőkigyó nálam, 3ért vett egy kuktát, 2-ért meg egy ventilátort hűtésnek. Ámultam, és bámultam, hogy összehozta az aparátot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!