Szép Afrodité kérdése:
Az gáz, hogyha az osztályba csak én szeretem a zöldséget?
Figyelt kérdés
Volt egyszer egy olyan verseny ahol zöldség, gyümölcstálat kellett csinálni és én ettem meg az egész zöldségtálat és itthon is NINCS OLYAN NAP AMIKOR NEM ENNÉK ZÖLDSÉGET vagy
gyümölcsöt
2013. máj. 13. 15:29
1/7 anonim válasza:
Gáz, de nem neked. Az egészséges élet része.
2/7 anonim 

válasza:

Már miért lenne gáz?! Szereted,és kész a többivel nem kell foglalkozni
3/7 anonim válasza:
Örülj neki. Minden zöldség egészséges. Mostanában amikor csak van itthon valami zöldség eszek belőle, ha szeretem, ha nem, mert egészséges. Dehogy gáz, jó dolog, ha a nekik még is az, hát ne hangoztasd, vagy magyarázd el nekik, h egyáltalán nincs benne semmi különös. Van aki szereti, van aki nem.
4/7 anonim válasza:
örülj neki, hogy legalább nem leszel elkényeztetett dagadt amerikai tipusú
5/7 anonim 

válasza:

Utálom a majonézt, mások meg szeretik. És? Hol érdekel?
A te kérdésed is hasonló szintű. Valaki a húst szereti, van aki a zöldséget, van aki mindkettőt. Elég fura kezd lenni a világ, ha ez ciki lehet.
Örülj neki, hogy szereted, ha ezzel piszkálnak meg is mondhatod, hogy te egészséges és szép maradsz. :) Nem fogsz elhízni. :)
6/7 anonim 

válasza:

A gáz az hogy téged ez érdekel a többiekkel kapcsolatban.
Komolyan érdekel hogy körülötted ki mit eszik?
Gondolod hogy másokat érdekel hogy te mit eszel?
7/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2013. jún. 17. 18:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!