ÉLESZTŐMENTES kenyeret szeretnék sütni. Van valakinek receptje? Vagy valami kalács, zsemle. Boltba nagyon drága.
www.e-margit.hu
Itt találni fogsz, sőt kérdezhetsz is tőle :)
nekem a candidas kenyer nagyon bena lett... kenyersutoben probaltam, bar tudom, hogy nem olyan recept, de remenykedtem...
tud valaki olyan candidas kenyer receptet, amit a kenyersutoben is emg lehet sutni? (nekem nem dagadt meg es nem is sult at rendesen :( )
Próbáld ki! Nagyon finom:
Megosztom veletek a bevált kenyér receptemet, öt hónapja ezt esszük, mert candidások lévén diétázni kell.
Alaprecept: kenyérsütőgépbe teszek 3 evőkanálnyi olajat, egy pohár natúr Danone Activia joghurtot, egy joghurtos pohár vizet, 2 tk. tengeri sót, 40 dkg teljes kiörlésű tönkölybúzalisztet és egy tk. szódabikarbónát + magokat.
Ezt szoktam édesen is elkészíteni, amolyan kalácsfélének, akkor nem kell bele a só, csak egy kis édesítő és variálható, ma almás-diósan készítettem, de nagy kedvenc a kókuszos is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!