Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Estére DUAC gél, napközben...

Estére DUAC gél, napközben svédcsepp segíthet a pattanásokon?

Figyelt kérdés
Csak a nyakamnál jelentkeztek két oldalt, de nagyon súlyosak. A bőrgyógyász azt mondta, hogy az élesztőtől van, amiből minden este egy kicsit ettem a szebb bőr miatt. Hát, eszerint épp az ellenkezősét értem el. Nagyon nehezen akarnak múlni, és vannak köztük nagy csomók is. Tavaly a reggeli almaecettől voltak hasonló tüneteim.

2013. márc. 17. 18:51
 1/1 anonim ***** válasza:
Nekem az állam és a homlokom (volt) csúnyán pattanásos. Elmentem bőrgyógyászhoz, és a Duac gélt írta fel, amit 1 hete használok. Azt mondta, hogy más kenceficével ne is kenjem magam (eddig sem kentem, mert rájöttem, hogy az én bőröm nagyon érzékeny, és a sok vegyszeres anyagok csak ártanak neki). Ezért este, lefekvés előtt bekenem a homlokom és az állam a Duac géllel, de csak VÉKONYAN. Reggel pedig lemosom. Sajnos, vagy nem sajnos, nekem reggelre száraz szokott lenni (napközben viszont már nem gáz), és kicsit hámlik, de közel sem olyan csúnya a bőröm mint amilyen volt. Most az elején azonban a hámlás ellenére is úgy döntöttem, hogy folytatom a kenést, mert hátha maradéktalanul eltünteti. Aztán ha látom, hogy több javulást nem eredményez, akkor viszont már nem fogom minden nap használni, mert nem akarom, hogy száraz legyen az állam. Főleg télen nem.
2013. aug. 3. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!