Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Hol lehet terpentinolajat venni?

Hol lehet terpentinolajat venni?

Figyelt kérdés
Szeretnék terpentinolajat venni, mert meg akarom szivatni az egyik barátomat, mert az kis mennyiségben gyors hashajtó hatása van. Ha nem jól tudom javítsatok ki:)

2013. márc. 6. 18:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Művészellátó boltban, de a festékboltban is.
2013. márc. 6. 19:03
 2/4 anonim ***** válasza:

A szervezetbe 1 % -os juthat be maximum !!!!

Nem biztos, hogy a barátod marad utána... és én megérteném őt. Ha a szervezetbe jut a bőrön test szerte hólyagok jelentkezhetnek. Nem lehet tudni ki hogy reagál rá.

Remélem akkor bevállalod , hogy te tetted az ételébe azt az anyagot ami miatt ő beteg lesz.

Régen forróvízbe cseppentettek pár cseppet és inhalálták.

Pár cseppet ! nem többet.Esetleg bőr vagy nyálkahártya ecsetelésre .De ma már ezt sem használják.

Azaz igazság, hogy kétszer megírtam ezt a választ és kitöröltem, mert nem akartam elhinni, hogy valaki ilyen dolgot akar kipróbálni, de aztán még is meggyőztem magam, hogy lehet hogy még is komolyan gondolja?

2013. márc. 6. 19:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Azért még a 21.-dik századbanis akadnak ütődöttek.
2013. márc. 6. 20:04
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

"meg akarom szivatni az egyik barátomat"

A barátaimtól ments meg uram, az ellenségeimmel elbánok magam is.

2013. márc. 23. 15:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!