Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Hogyan lehet innen vásárolni?...

Hogyan lehet innen vásárolni? Flpshop.hu

Figyelt kérdés

Flpshop.hu

Ismerőseimel beszélgettünk ezekről a termékekről, de már hónapok óta képtelen vagyok hozzájutni, hogy kipróbáljam. Minek van egyáltalán honlapjuk? Házas vagyok-e, meg születési idő? Minek kell ilyen adat egy cégnek a vevőitől? nem mintha lehetne regisztrálni, mert valami ajánló kell hozzá amúgy, hogy minek azt ne kérdezzétek.

2013. márc. 3. 14:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hívd újra. Komolyan.
2013. márc. 3. 20:54
 12/14 A kérdező kommentje:

Ezek után tényleg biobolt lesz belőle.

Így is dühít, hogy egy csomót foglalkoztam ezzel telefon - idő....

Vígasztal hogy legalább az ismerőseim előtt nem égettem le magam azzal, hogy őket b*sztatom ezzel a hülyeségel

2013. márc. 4. 12:39
 13/14 anonim válasza:

Az FLP egy MLM cég, azaz "multi level marketing", mint az Avon, a Noni, az Oriflame, stb.

Röviden-tömören: vagy árulod a termékeket és jutalékot kapsz, vagy beszervezel még több embert, hogy áruljanak, és jutalékot kapsz az ő jutalékukból is.

Ezzel nem azt mondom, hogy a termékek szükségszerűen sz*rok, hanem hogy ezért fujjognak rá ennyien. Sajnos a beszervezők a jutalék reményében nagyon agresszívek tudnak lenni, nekem konkrétan egy barátságom ment ilyenre rá.

Amúgy aki pedig az FLP-s MLM tetején áll, örül az ingyen hirdetésednek... egy utcával feljebb lakik tőlem, valószínűleg a hátsófelét is 20ezresekkel törli ki.:)

2013. márc. 5. 00:51
 14/14 A kérdező kommentje:
Nagyon jó reklám, hogy a cége helyett inkább lemegyek egy bioboltba. Meg hogy az emberei sz*rnak a leendő vevőik fejére...
2013. márc. 5. 01:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!