Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Hogyan lehet innen vásárolni?...

Hogyan lehet innen vásárolni? Flpshop.hu

Figyelt kérdés

Flpshop.hu

Ismerőseimel beszélgettünk ezekről a termékekről, de már hónapok óta képtelen vagyok hozzájutni, hogy kipróbáljam. Minek van egyáltalán honlapjuk? Házas vagyok-e, meg születési idő? Minek kell ilyen adat egy cégnek a vevőitől? nem mintha lehetne regisztrálni, mert valami ajánló kell hozzá amúgy, hogy minek azt ne kérdezzétek.

2013. márc. 3. 14:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hívd újra. Komolyan.
2013. márc. 3. 20:54
 12/15 A kérdező kommentje:

Ezek után tényleg biobolt lesz belőle.

Így is dühít, hogy egy csomót foglalkoztam ezzel telefon - idő....

Vígasztal hogy legalább az ismerőseim előtt nem égettem le magam azzal, hogy őket b*sztatom ezzel a hülyeségel

2013. márc. 4. 12:39
 13/15 anonim válasza:

Az FLP egy MLM cég, azaz "multi level marketing", mint az Avon, a Noni, az Oriflame, stb.

Röviden-tömören: vagy árulod a termékeket és jutalékot kapsz, vagy beszervezel még több embert, hogy áruljanak, és jutalékot kapsz az ő jutalékukból is.

Ezzel nem azt mondom, hogy a termékek szükségszerűen sz*rok, hanem hogy ezért fujjognak rá ennyien. Sajnos a beszervezők a jutalék reményében nagyon agresszívek tudnak lenni, nekem konkrétan egy barátságom ment ilyenre rá.

Amúgy aki pedig az FLP-s MLM tetején áll, örül az ingyen hirdetésednek... egy utcával feljebb lakik tőlem, valószínűleg a hátsófelét is 20ezresekkel törli ki.:)

2013. márc. 5. 00:51
 14/15 A kérdező kommentje:
Nagyon jó reklám, hogy a cége helyett inkább lemegyek egy bioboltba. Meg hogy az emberei sz*rnak a leendő vevőik fejére...
2013. márc. 5. 01:30
 15/15 anonim válasza:

Manapság már rengetegféle módon lehet regisztrálni vagy csatlakozni egy közösséghez, akár ajánló nélkül is. (Ez nem olyan régóta működik) Valószínűleg amikor Te érdeklődtél a termékek vagy a lehetőség iránt, az illető személyes találkozót javasolta, hogy részletesen elmagyarázhassa az opcióidat. Azonban ma már ez könnyen megoldható online felületeken is, személyes találkozok nélkül rövid videókkal posztokkal.

Ahány ember, annyi megközelítés: aki(k) Téged megkerestek, talán még a „régi” papíralapú regisztrációs módszert használták, és nem rendelkeztek modern online lehetőségekkel, például weboldallal, Facebook-csoporttal vagy videós ismertetővel. Nem tudom miért nem adtak elérhetőséget neked, lehet az ismerőseid sem rendelkeztek több információval..

Ah biztos, ha szeretnél még hozzá jutni van ismerősöm aki tud ebben segíteni neked.

Sajnos sokan még mindig személyes előadásokra hívják az érdeklődőket, ami szerintem nem a legjobb megoldás. Úgy vélem, mindenkit megillet a döntés szabadsága arról, hogy mennyi időt szán egy adott témára, illetve mikor szeretne meghallgatni valamit. Hiszen a legnagyobb értek az idő!

Ráadásul sok esetben ahogy hallom, előre nem árulják el, pontosan mi is az előadás célja vagy tartalma, ami sokak számára frusztráló lehet. Egy átláthatóbb és rugalmasabb megközelítés talán hatékonyabb lenne. Ez csak egy saját tapasztalat.

jan. 23. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!