Nem tudok elaludni, mit tegyek? (vizsgaidőszak)
Nem tartom viccesnek, egyszerűen nem tudok elaludni. Ma volt az utolsó vizsgám. (remélem sikerült) December eleje óta azon kaptam magam, hogy egyre később fekszem le, egyre később kelek, és mindezt a vizsgákra való felkészülés miatt.
Pár napja szeretnék visszaállni az éjféli lefekvéshez, de nem megy, mit tegyek? Abszolút nem érzem magma fáradtnak, pedig de.9-kor keltem és 4-5 körül feküdhettem le. A szemeim pirosak, csillogóak voltak, és éreztem h.- nem aludtam mélyen. Lehet attól van, mert keveset mozgok, mindig bent vagyok a lakásban?
tipp: egyik nap kelj fel olyan korán, ahogy csak tudsz. legyen kész napiterved, melynek a célja, hogy testileg és szellemileg is teljesen lefárasztod magad (agyi és testi munkával, tehát nem hülyeségekkel). Fürdeni napközben fürödj, semmiféleképpen se este felé, mert az felfrissít. (Viszont utána értelemszerűen nem jó mozogni sokat, ha nem akarsz este büdösen lefeküdni). Figyelj rá, hogy napközben ne lankadjon benned az erő. Estére valószínűleg elég fáradt leszel ahhoz, hogy el tudj aludni.
Ha ez így nem jön be, akkor egyszerűen tényleg annyit tudsz tenni, hogy minden nap lefekszel időben és felkelsz időben, a szervezeted pedig majd rááll... Nem kell neki sok idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!