Dr Dávid Tamás Intravénás C-vitamin kúráról valaki tapasztalat?
én kemót kaptam, limfómára
egyik mellrákos ismerösöm talán kapott de nem vagyok benne biztos
Egyik ismerősöm a Flavin táplálékkiegészítőire esküszik, de szerintem ezt a kezelőorvossal kellene megbeszélni, neki biztosan van jó tapasztalata, mert rengeteg orvosi kutatás zajlik. A piacon csak táplálékkiegészítőket találsz, de egy dolgot fontos tudni: a gyógyszerek nagy részét a természetben előforduló növényekből vonják ki, majd fejlesztik, bővítik tovább. Tehát ne lepődj meg, ha néha teljesen közönséges zöldségek, gyümölcsök fogyasztása is segíthet (ld. lejjebb a paradicsomlé fogyasztásáról egy klassz cikk - megjegyzem, valószínűleg nem a boltban kapható, paradicsomsűrítményekre gondoltak, hanem a természetesre).
Én azt javaslom, hogy nézz szét az alábbi oldalon és utána beszélj az orvossal és kérd a tanácsát:
- [link]
Az antioxidánsok tudtommal hasznosak ilyen esetben, nagyon sok gyümölcs tartalmaz ilyet, például a noni gyümölcs is, ráadásul azzal rák tekintetében komoly nemzetközi kutatások is folynak ( [link] Ez nem a hagyományos google kereső, hanem a tudományos cikkekben kereső változat!
De például itt egy jó cikk, ami szerint a paradicsomlé is segít! :D
Kitartást és jobbulást kívánok. Ne ugorjatok be mindennek, fontos, hogy erős maradjon a szervezete, tehát megfelelően kell táplálkozni, még akkor is, ha majd semmi nem marad meg benne :(
a neten található kutatási eredmények, legtöbbször nem hitelesek,gyakran a saját cégük eredményeit irják le, kicsit "orvosisabban fogalmazva"
nagyon sok ilyen "csodaszer", sima átverés, sokszor mág árt is.
orvossal beszéld meg, ha nem bizol az orvosba keress másikat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!