Mihez hasonlít a szaga a finomítatlan sheavajnak?
Figyelt kérdés
2012. dec. 27. 15:05
1/4 A kérdező kommentje:
Rendelni szeretnék egy webáruházból sheavajat. Finomítatlant, mert abban több a hatóanyag, mint a finomítottban. Azonban olvastam, hogy nem túl jó a szaga a finomítatlannak és ez egy kicsit elbizonytalanít. Tehát milyen a szaga pontosan?
2012. dec. 27. 15:18
2/4 anonim válasza:
Kicsit olyan füstös illata van, meg kell szokni, de nem vészes, nekem az afrikai szavannák jutnak eszembe róla, nyers, természetes illat. Egyébként bőrre kenve hamar elillan, nem lehet utána érezni. Egész pici kell belőle.
3/4 anonim válasza:
nekem meg nagyon tetszik, én olyan fügésnek datolyásnak mondanám az illatát de eltérő lehet mivel más más időpontban készítik. Melyik városban laksz nincs lehetőséged személyesen megvenni egy bioboltból? én nem szeretek rendelni mert a szállítási költséggel együtt már meg se éri. Ebayn egy csomó féle shea meg kókuszvaj van na ott biztos van prémium termék de baromi drága. Mindenesetre ha veszel a legkisebb kiszerelést válaszd , ha összeolvasztod finomítatlan kókuszolajjal nagyon finom illatú krémet kapsz mintha csokis kókuszos süteményt illatoznál, nekem iylen van és testápolóként használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!