Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Makacs foltot konyharuhából...

Makacs foltot konyharuhából hogyan kellene kimosni?

Figyelt kérdés
60 fokon 3db mosódió + mosószóda nem vitte ki, a Persil általában kivitte 60 fokon.
2012. dec. 20. 09:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Próbáld hipózni.
2012. dec. 20. 19:39
 2/5 A kérdező kommentje:
Bio megoldás kellene, azért írtam ebbe a témakörbe.
2012. dec. 21. 11:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát a konyharuhát bio módon nem igazán lehet tisztítani, még a végén kicsirázik. Ha azt akarjuk, hogy teljesen tiszta baktériummentes legyen, azt totális bio pusztítással lehet megoldani. Végül is ez a cél nem? Vagy a konyharuhánk idővel elmászik, vagy ránk támad.
2012. dec. 21. 19:52
 4/5 anonim ***** válasza:

Marhaepe szappant próbáld ki.

Én még nem próbáltam, de ki fogom, mert nekem is kell valami a mosódió mellé folttisztítónak. És erről a szappanról pedig sok jót hallottam már. Pár száz forintért hozzá lehet jutni. Dm-ben talán 200-ért láttam...

2012. dec. 29. 00:27
 5/5 anonim ***** válasza:

Áztasd egy éjszakára nátrium perkarbonátba, az szépen fehérít.

Makacs foltok ellen nagyon jó az előbb is említett epeszappan, de nem mindegy, hogy melyiket veszed meg, mert azok közt is vannak vegyszeresek, parfümözöttek.

Fertőtleníteni pedig teafaolajjal szoktam. Ha nem szereted az illatát, jó a citromillóolaj is.

2013. jan. 2. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!