Ricinusolaj használata?
Figyelt kérdés
már olyan sok mindent olvastam a használatáról,de minden oldal máshogy írja,és mindenki máshogy mondja :) ti hogy használjátok hogy megnövessze a hajat?2012. nov. 7. 22:33
2/4 fcsenike válasza:
Én használok ricinus olajat...tojás sárgájával keverve szépen bemasszírozom a fejbőrbe. Körbetekerem celofánnal és rá a törölköző. Majd pár órát hagyom. Van hogy egész nap. minimum 2 óra én úgy tudom. azért kell ez "turbán" a fejre, hogy melegben tartsa a hajad. Ugyanis meleg hatására jobban felszívódnak a tápanyagok. (tápláló pakolásnál ezért ülünk búra alá a fodrásznál) Egyet viszont nem szeretek benne, hogy nagyon "szállós" lesz a hajam és csúszós aznap. De amúgy iszonyat sima és puha, jó tapintású tőle. Én szeretem.
3/4 anonim válasza:
Előzőnek: nekem is "csúszós" volt a hajam tőle, de rájöttem, hogy jobban meg kell mosni samponnal, meg forró vízzel, és úgy lejön róla a ricinus :).
Amúgy úgy kell, ahogy az előző írta, mondjuk én még oliva/napraforgó olajat is teszek hozzá, úgy könnyebb felvinni.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2012. nov. 14. 20:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!