Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Vélemények a víz kúráról?

Vélemények a víz kúráról?

Figyelt kérdés
Én most kezdtem el és kíváncsi lennék a véleményetekre, tapasztalataitokra...

2012. júl. 16. 11:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Azmicsoda? Csak vízet iszol és nem eszel?
2012. júl. 16. 11:31
 2/6 A kérdező kommentje:

Nem... hanem mielőtt felkelsz iszol két pohár vizet, valamint étkezések előtt is

De itt részletesebben leírja

[link]

2012. júl. 16. 13:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Valami hasonlót csináltam már. Célom az volt, hogy rendesen meglegyen, és egyenletesen vigyem be a napi folyadék szükségletet. Eredmény az lett, hogy sokat kellett tőle pisálnom. Ezen kívül rájöttem, hogy reggeli órákban nagyobb a vízszükségletem, tehát az egyenletesség nem megy igazán. Étkezési változást nem tapasztaltam, ahogy azt a cikk sugallja. De hát a víz az víz, nem táplálék.
2012. júl. 18. 07:44
 4/6 A kérdező kommentje:

Meddig csináltad?

Fogytál valamit?

2012. júl. 19. 11:45
 5/6 anonim ***** válasza:

Jópár hétig csináltam, de nem fogyni szándékoztam, nem is úgy csináltam, ahogy leírták ott, hanem saját elgondolásból. És csak annyi volt a célom, hogy normálisan meg legyen a napi folyadékbevitelem. Csak annyit akartam mondani, hogy a hatalmas folyadékbevitellel azt értem el, hogy még egy órát se bírtam ki wc-zés nélkül, és valószínűleg nálad se lenne más a helyzet.

Ha fogyni akarsz akkor meg sportolj, egyél sok zöldséget. Illetve ha gyk-n inkább a fogyókúra topikot nézd.

2012. júl. 19. 22:14
 6/6 Kaarooliinaa válasza:
én azt hiszem tudom miről beszélsz,a víz eltöm, mielőtt ennél igyál!reggel azzal kezdem iszom este ivással fekszem le és hat fogyni lehet tőle. és mostanra nagyon sokat iszom nem nagyon tudok meglenni víz nélkül és egy idő után a szervezet hozzászokik a vízhez és nehéz lesz megválni mindenesetre jó :) 15/L
2012. júl. 28. 01:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!