Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Tényleg csak a méregtelenítés...

Tényleg csak a méregtelenítés segít ezen?

Figyelt kérdés
Mivel totál vékony vagyok, és csak a fenekemen és combomon van vastag kocsonyás zsír réteg, azt tanácsolták, detoxikáljam magamat, mert amíg nem ürül ki a salak a fenékről, addig a zsírt nem tudja a szervezetem elégetni akár hogyan is tornázhatok mint az állat, a zsír meg sem mozdul. Fogyni viszont a detoxikálással nem fogyhatok többet, mert így is elég vékony vagyok, 52kg.

2012. júl. 4. 22:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Aktív szén.
2012. júl. 4. 23:01
 2/11 anonim ***** válasza:

Detoxikálni alkoholmérgezés esetén kell.

A méregtelenítés (jelentsen bármit is), csak egy modern divat.

2012. júl. 5. 06:38
 3/11 anonim ***** válasza:

Valóban megoszlanak a vélemények a méregtelenítésről.

Modern divat, de régen nem is ettünk/raktároztunk ennyi műkaját, műhormont.

Egy tisztítókúra viszont nem drasztikus, nem ártalmas. Vannak teakeverékek amik segítik. Jót tesz még a sófürdő, és az illó olajos helyi masszázs.

2012. júl. 5. 08:23
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Azért van a májunk és vesénk, hogy a mérgeket szűrje. Ha nem tenné, meghalnánk pár napon belül, ez nem így megy, hogy majd a méreg lerakódik a fenekemre. A zsírban képesek vagyunk méreganyagokat raktározni, de ez felszabadul, amint elkezdünk fogyni. Mondjuk jó lenne tudni, hogy az 52 kghoz milyen magasság párosul.
2012. júl. 5. 09:42
 5/11 A kérdező kommentje:
168cm a magasságom. Mintha víz volna a fenéki és a combi zsír párnákban. Valaki azt is mondta hogy nyirok rendszer miatt, a hajszál erek nem tudják el szállítani a vizet. Valami nem jól működhet. Csak tudnám hogy mi az, ami miatt duzzadt és jég hideg a fenék és comb részem. Mintha el volna halva az a rész. Pedig tényleg edzek, de semmi változás. Nem tudok rá jönni, mi erre a megoldás.
2012. júl. 5. 11:45
 6/11 A kérdező kommentje:
Aktív szén érdekes, ahogyan utána néztem. És még valamilyen tipp volna a sós fürdővíz, és helyi masszírozáson kívül? köszi
2012. júl. 5. 12:47
 7/11 anonim ***** válasza:

Aktív szenet akut mérgezés esetén alkalmaznak, a belekben köti meg a mérget.

"Méregteleníteni" nem lehet vele.

De itt a kérdés hazai szakértője:

[link]

2012. júl. 5. 13:07
 8/11 A kérdező kommentje:
most aztán tényleg nem tudom mi segítene. A szakértő szerint a teák végképp nem méregtelenítenek. Most már teljesen tanácstalan vagyok.
2012. júl. 5. 13:32
 9/11 anonim ***** válasza:

Méregtelenités hülyeség, uj divat, amire iszonyat nagy pénzeket költenek az emberek. A vesénk és májunk méregtelenit folyamatosan, nem ami csodaszereket iszogatunk. Zsír nem fog csodaszerekkel eltünni.

Vmi torna segithet, masszirozás esetleg, ezt nem tudom.

2012. júl. 13. 21:56
 10/11 anonim válasza:
Ha jól értem, a fenekeddel és comboddal van gond. A legnehezebb onnan ledolgozni. Kifejezetten olyan edzéseket keress, ami csak ezekre a területekre koncentrál, és ne olyat, ami minden tagodat mozgatja. Ha fél évig egy centit sem mozdul meg (mérd le minden nap), akkor érdemes méregteleníteni. (De csak óvatosan a méregtelenítéssel!)Amúgy ha 52 kg vagy akkor nem hiszem, hogy akkora zsírfelesleged lehet ott. Hány centi vagy és milyen idős?
2012. júl. 17. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!