Hol vehetnék NEM filteres zöldteát? Egyszer apum volt Kínában, és onnan hozott egy nagy csomaggal, vajon ilyet itthon is lehet kapni?
Figyelt kérdés
2012. márc. 5. 22:35
1/7 anonim válasza:
Bármelyik teaboltban vagy teázóban.
2/7 anonim válasza:
Elsőt kiegészítve, de nagyobb herbáriákban és patikákban is kapni.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2012. márc. 5. 22:52
4/7 anonim válasza:
Én is hasonló cipőben járok, de a kedvencem a kínai jázminos zöld tea. Ezt is árulják teaházban? Gyógynövény boltban nem találtam.
5/7 A kérdező kommentje:
:D ... jázmin teám még van itthon, ilyen kis gömbökbe van feltekerve :), és azt teszem bele a zöldteába. Gondolom valahol biztos árunak :).
2012. márc. 7. 13:22
6/7 anonim válasza:
Azt nem kell zöld teába tenni! Az maga is zöld tea, a tealeveleket illatosítják jázminnal. Ilyenem még nekem is van, de szeretnék még beszerezni belőle.
7/7 anonim válasza:
Teaházakban jobb eséllyel kaphatsz mint herbáriákban, ott többféle ízesítéssel szokták árulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!