Mindenre jó a szódabikarbóna?
Pár napja kaptam egy e-mail-t, amiben a szódabikarbóna használatának előnyeiről írtak. Pl.:h ha savas lesz a szervezet (pl:gyomorsav), minden nap szódabikarbónát kell inni vízzel kétszer, de nekem a szüleim azt mondták h ha sokat iszom gyomorégésre akkor gyomorfekélyem lesz, fogfehérítésre is lehet használni vízben oldva pár csepp citromlével, de anyósom aki fogorvos asszisztens volt azt mondta h károsítja a fogzománcot, ruha fehérítés, fürdő tisztítás stb., de inkább az egészségügyi oldala érdekel!!!
Valaki tud nekem érdemleges és pontos választ adni?
Anyának amikor a hasa fel van puffadva mindig segít neki egy pohár vízben szódabikarbóna feloldva. De ezt csak akkor csinálja ha szükséges, elég ritkán.
Én a fogam kb havonta kétszer óvatosan átdörzsölöm vele és szép fehér lesz, de nincs semmi gondom a fogzománcommal, a fogorvosom szerint szép.
Mértékkel semmi gondot nem okozhat.:)
Fogkrémhez tényleg jó, de nem mindennapi használatra.
Külsőleg lábgombára a legjobb. Zokniba kell egy kicsit szorni és úgy felhúzni, több ismerősöm is kipróbálta és csodákat művel. Ezt akár lehet mindennap is, akinek izzadós a lába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!