Metodic valaki fogyott már vele?
Szilágyi Róbert - 2013. december 08. vasárnap, 17:04
Plusz kilók ellen vívott küzdelmem egész életemet végigkísérte. Többször is drasztikus fogyókúrába kezdtem, aminek az eredménye az lett, hogy amikor abbahagytam, a leadott 5-10 kg dupláját szedtem fel. 108-110 kg-ot mutatott a mérleg, amikor végleg megelégeltem addigi életformámat. Ekkor hallottam a Metodic-ról. Bevallom, szkeptikus voltam, miután a csapból is a csoda fogyasztó módszerek folynak. Elmentem egy előadásra és a rendszer alapgondolata, miszerint nem vagyunk egyformák, nagyon meggyőzött, és sejtettem, hogy nálam is valahol itt rejtőzhet a hiba. Miután megtudtam táplálkozási és hormontípusomat, alig vártam, áttanulmányozzam a kapott anyagokat, s végre belevágjak. Azt mondták június végén, hogy októberben 70 kg leszek, ha betartom az ajánlásokat. Kétkedtem, de lelkesedésem határtalan volt: mértem, számoltam, osztottam, szoroztam, főztem. Nyitottam az egészséges táplálkozás felé, tudatos vásárlóvá és fogyasztóvá váltam. Alig négy hónap alatt 14 kg-t fogytam, ami önmagában sem kis eredmény, hiszen korábban bármit tettem, nem mozdult a súlyom. Mindezt úgy értem el, hogy a dupláját, azaz 2000 kalóriát viszek be nap mint nap, végre nem éhezem, sőt, ízletes, tápláló ételeket eszem, tele vagyok energiával, és nem utolsósorban teljesen átalakult a testem összetétele. A Metodic valóban nem csak egy testsúlycsökkentő program, annál sokkal több: általa más lett az étkezéshez való hozzáállásom, a gondolkodásom, s ezzel az egész életem. Rég nem látott ismerősök mondják, ha összefutunk, hogy csak a fejem a régi. Az eddigi „golyó” becenevem helyett, ma már inkább „girnyónak” neveznek a barátaim. Leírhatatlan érzés ez annak, aki mindig is kövér VOLT!
Lemondani a nassolásról?
Közben meg falni kell az olajos magvakat???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!