Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Szomjan lehet halni egy kád...

Matyóhímzés kérdése:

Szomjan lehet halni egy kád vízben ülve ha nem iszunk belőle? :O

Figyelt kérdés
2012. jan. 2. 20:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Nos, a tested folyadékban van, de az nem befolyásolja azt, hogy ittál e, vagy sem. Egyébként én csak végszükség esetén innék bele, mert nem mindegy, hogy hót piszkosan ülsz bele, és szapanhabot is kevertek bele, vagy pedig kristálytiszta a víz, és iható.
2012. jan. 2. 20:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Olyan sokáig akarsz benne ülni, hogy megvárd amíg szomjanhalsz? Rendesen kiáznál az biztos. :D
2012. jan. 2. 21:38
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem, csak az érdekelne hogy ilyen esetben a túl élés érdekében képes-e felszívni annyi vizet a bőr hogy megelőzze a kiszáradást
2012. jan. 3. 19:04
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem képes! :)
2012. jan. 5. 14:17
 5/7 anonim ***** válasza:

szerintem igen különben a tengeren nem lehetne éhen halni

vagy azért mert az sós víz?

nemtom de érdekes a kérdés

2012. jan. 5. 22:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Utolsó: mi van???: Ki beszélt itt éhezésről?:) Félreírtad, nam? Amúgy a bőr nem tud vizet felszívni, sőt. Direkt arra van, hogy a benti vizes közeget benn tartsa, és kívülről ne engedjen be folyadékot. Kád vízben ülve úgy gondolom lassú és fájdalmas halált halnál, de szerintem előbb végezne veled a kiszáradás. Nem egy élmény:)
2012. jan. 6. 11:54
 7/7 anonim válasza:
Ha időnként fosol bele egyet akkor ki is száradsz :)
2012. jan. 12. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!