Tudni akarom, hogy kinek van otthon Aloe Verája és ha van akkor hogyan használja és mire használja? Érdekelne mert nekem is van.
Én az ekcémámra használtam. Bár nem hatott.. :) Mondjuk nagyon csúnya ekcémám van.
Én levágtam az egyik szárát, levágtam róla a héját, és a húsával kenegettem.
Ajánlom figyelmedbe a honlapomat ahol bővebb infót olvashatsz az aloe veráról mint növényről és az abból készült nagyszerű termékekről.
Egy unokanővérem az arcbőrét kente ezzel a zselével rendszeresen és nagyon finom volt tőle a bőre.
Az aloe vera tényleg egy fantasztikus növény. A belőle készült termékek is nagyon hatékonyak. Égési sérülésre is jó, persze ha nem nagy kiterjedésű.
Szia! Én az aloét több dologra is használtam. A gerincemet4x műtötték. Mindig ugyanott vágták, és minden alkalommal aloéval kentem. A szárát bevágtam, és a kicsorduló nedvével kentem. A lányomnak is többszöri műtétje volt ugyanazon a helyen, és neki is használtam. Égési sérlésre is nagyon jó, valamint a herpeszre tökéletes. Mindig vágj le a szárából egy kicsit, vágd be, és a húsával kenegesd naponta többször is.
Remélem hasznos volt az info.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!