Igaz hogy a bodzaszörptól a fiúk nemzésképtelenek lesznek?
Figyelt kérdés
Nem hiszem, de sokan mondták már, de akkor hogyhogy van Fanta ????2009. máj. 13. 10:59
1/5 anonim válasza:
Annyi butaságot beszélnek.
A bodza szörnyen egészséges C vitaminban gazdag növény.
Ha nemzésképtelenséget okozna, akkor a családunk már rég kihalt volna, mert mindenki nagyon szereti a bodzaszörpöt és a dzsemmet.
2/5 anonim válasza:
Hát én még nem hallottam erről. De annak idején az egyik "bölcs" kollégám elárulta nekem hogy a bodzaszörp a legjobb fogamzásgátló. Mikor megkérdeztem tőle hogy előtte vagy utána ??? A válasz az volt hogy helyette. Bocsánat hogy nem a kérdésre válaszoltam de ez a poén mindíg eszebe jut a bodzaszörpről.
4/5 anonim válasza:
ostobaság.. de lehet benne valami, ha út mellett szedett, mindenféle nehézfémekkel és kb. az egész periódusos rendszerrel teli bozdából főz vki szörpöt, de normál esetben nem.
5/5 anonim válasza:
a fanta az narancs és énsem vagyok impotans és iszok bodzaszörpöt
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!