Szeretnék áttérni természetes kozmetikai szerekre. Mi a neve és hol kaphatóak ilyenek: izzadásgátlóban, testápolóban, szappanban?
Köszönöm szépen a segítséget!
Még egy dolog, jó lenne ha ezek a szerek árban is megfelelnének nekem, ugyanis nincs rájuk sok pénzem, de az ekcémám miatt nagyon kiábrándultam a vegyszeres dolgokból.Izzadásgátlót lehet bioboltban venni?Nem pesti vagyok, vidéki.
Ha vidéki vagy, akkor bátran menj be a DM-be és az Alverde izzadásgátlókkal próbálkozz. Árban tökéletesek, bár a görgős változat nem a legjobb izzadásgátló, de a fufus nagyon jó:) Nem kell feltétlenül biot vásárolni mindenből. Attól is függ hol élsz. Pannonhalmán csinálják a legjobb levendulás szappanokat, vagy a sövénykúti kecsketejes szappan is világelső.
Amit én használok (bár én pesten veszem bioboltban)az a lavera teapás szappanja, ami olyan 350 Ft körül van. Innen jó még a citromfüves is például.
A Lush termékeknek érdemes mindig megnézni az összetételét, mert gyakran van bennük méreganyag, csak sajnos a reklámjuk nagyon jó:(
Testápolásra pedig érdemes 100%os szűz olajakat vásárolni (olyan is jó, ami főzéshez készült, csak ne legyen finomított)
Sok sikert az életmódváltáshoz!:)
Szeretném figyelmedbe ajánlani az általam készített kecsketejes szappanokat, amelyek használata után nincs szükséged testápolóra. Kizárólag természetes anyagokat használok, szappanjaim 30% kecsketejet, hidegen sajtolt növényi olajokat, gyógynövényeket és 100-os illóolajokat tartalmaznak.
Az alábbi linken megtekinthetőek:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!