Aki natúr hennaporral festi a haját, honnan rendeli=veszi a port?
Figyelt kérdés
2011. júl. 10. 21:44
1/10 A kérdező kommentje:
Látom senki nem festi natúr hennaporral a haját.Pedig érdemes!Aki szeretné,és nem tud senkitől tanácsot kérni,kérdezzen tőlem nyugodtan :))
2011. júl. 13. 09:16
2/10 anonim válasza:
Én festettem a hajamat hennával. Tunéziában vettem:-)
De kapható pl. a Herbaházban, ha Bp.-i vagy pécsi vagy, ott biztos, hogy találsz. De lehet, hogy a nagyobb bioboltokban is kapható.
3/10 anonim válasza:
Én vettem egyet de még nem probáltam.Amugy bioboltban vagy a Krisnásoktol tudsz venni.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm lányok!Nem Pesten lakom.Bioboltban nem találtam igazi natúrt.Netről rendelem,de kiváncsi lettem volna egyéb(olcsóbb)lelőhelyekre.
2011. júl. 14. 09:03
5/10 anonim válasza:
hogyan lehet hennaporral festeni a hajat??
bocsi hogy offolok de erről még soha nem hallottam. :/ Ez is ugyan annyira károsítja mint a sima hajfesték?
6/10 A kérdező kommentje:
Szia!A hennában az a jó,hogy nem károsítja a hajat,sőt,gyönyörűen ápolja.Itt jegyzem meg,azért keresek mindenütt NATÚRT,mert a bolti dobozosokba olykor már belekevernek ezt-azt.Ez pedig csak a növény(Lawsonia Inermis)őrölt pora.Alapban vörösesre fest,illetve a végeredmény nagyban függ az eredeti hajszíntől:a világos hajat vörösre,a sötétbarnát mélybarnás-vörösre(vagy feketére)festi.Az én hajam gesztenyebarna,én is kicsit tompítom a vörös színét úgy,hogy kávéval,fekete teával,kakaóval,diólevéllel főzöm fel a levét(kb.1 liter a lé,ha kissé lehűlt összekeverem a hennával:tejfölszerű állaga lesz.A következő festésnél pedig a hennázás után kipróbálom az indigót,mert az is sötétbarnára/feketére fest(de egyesek szerint csak a hennás hajat fogja)
2011. júl. 18. 09:30
7/10 A kérdező kommentje:
Ha próbálkoznál vele szívesen segítek.Ha érdekel egyéb a témáról az antalvali.com-on sokat cseverésznek róla.
2011. júl. 18. 09:33
8/10 anonim válasza:
köszi a segítséget majd lehet hogy kipróbálom (:
9/10 anonim válasza:
Szia! Kicsit késve, de most olvastam a kérdésedet. Én a XI. kerületi Szabolcska Mihály u. 5. alatt található Hold Boltban veszem, Logona márka, bio minőség, van színtelen, natúr hennájuk is, ami nem színez, csak ápol, de van mindenféle árnyalatban is.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2011. szept. 22. 13:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!