Mivel mostok hajat vegyszer helyett?
Már nem tudom hányadik sampont probálom de mindig akad problémám. -száraz haj. Korpa. Törik. Korpa és száraz haj. Zsiros haj.
Jó lenne 20 év mulva is -ha lenne mibe- pl. hajcsattokat hordani :D
Helló!
Ha tényleg teljesen vegyszermentes sampont szeretnél,keress egy bionom boltot,vagy webáruházat,ott csak 100%-ban tiszta termékeket találsz!
A töredezett hajvég mindig valamiféle vitaminhiányra utal.A hajhagymák táplálják a hajadat,ezért ha nem fogyasztasz megfelelő minőségű v. mennyiségű táplálékot,a hajhagymákban sem lesz elég tápanyag...
Egyébként ha "tiszta" sampont használsz,lehet,hogy eleinte zsírosabb,vagy korpásabb lesz a hajad ,de ez általában a fejbőr méregtelenítése miatt van.(én is átestem ezen,mostmár viszont csak (!) 1-1,5 hetente mosok hajat,és csak ekkor nézki úgy,mint régen,mikor 3 naponta mostam :)
Ezekből a samponokból kevesebbet is kell a hajra vinni,és sokkal tovább tart mint egy "átlagos" sampon,úgyhogy szerintem az ára megtérül.
A H&S és társaik meg egy rémálom...a férjem kopaszodni kezdett tőle...,ráadásul tele vannak rákkeltő anyagokkal.
Szia, ezt nézd meg: [link]
Ha rendelsz tőlük, Bp-n a Nagymező utcában átvehető a rendelt termék, így még postaköltséget sem kell fizetned..
A 11. kerben a Szabolcska Mihály u-ban tudok egy natúr kozmetikumokat árusító üzletet, elég jó választékuk van.
És ha inkább megcsinálnád magadnak a sampont: [link]
Sok sikert! :)
Szia!
Én is Budapesten lakok :)
04.14-i voltam.
Egyébként ezt a bionom webshopot én is ajánlanám :)
Ha biót akarsz akkor próbáld ki a Forever aloe verás samponját.az biztos nem vegyszer.a babakozmetikumokban se bizzatok.
A vegyszer és a bolti sampon között csak az illat a különbség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!