Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Mivel mostok hajat vegyszer...

Mivel mostok hajat vegyszer helyett?

Figyelt kérdés

Már nem tudom hányadik sampont probálom de mindig akad problémám. -száraz haj. Korpa. Törik. Korpa és száraz haj. Zsiros haj.

Jó lenne 20 év mulva is -ha lenne mibe- pl. hajcsattokat hordani :D

2011. ápr. 6. 13:26
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Helló!

Ha tényleg teljesen vegyszermentes sampont szeretnél,keress egy bionom boltot,vagy webáruházat,ott csak 100%-ban tiszta termékeket találsz!

A töredezett hajvég mindig valamiféle vitaminhiányra utal.A hajhagymák táplálják a hajadat,ezért ha nem fogyasztasz megfelelő minőségű v. mennyiségű táplálékot,a hajhagymákban sem lesz elég tápanyag...

Egyébként ha "tiszta" sampont használsz,lehet,hogy eleinte zsírosabb,vagy korpásabb lesz a hajad ,de ez általában a fejbőr méregtelenítése miatt van.(én is átestem ezen,mostmár viszont csak (!) 1-1,5 hetente mosok hajat,és csak ekkor nézki úgy,mint régen,mikor 3 naponta mostam :)

Ezekből a samponokból kevesebbet is kell a hajra vinni,és sokkal tovább tart mint egy "átlagos" sampon,úgyhogy szerintem az ára megtérül.

A H&S és társaik meg egy rémálom...a férjem kopaszodni kezdett tőle...,ráadásul tele vannak rákkeltő anyagokkal.

2011. ápr. 14. 23:39
 12/21 A kérdező kommentje:
ez nagyon hasznos volt, köszönöm a választ, megkérdezhetem hogy hol laksz? mármint városban, vagy vidéken. Mi a fővárosban lakunk és itt elég nehéz lenne szerintem 1-1,5 hetnte hajat mosni csak.. :(
2011. ápr. 15. 20:40
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Szia, ezt nézd meg: [link]

Ha rendelsz tőlük, Bp-n a Nagymező utcában átvehető a rendelt termék, így még postaköltséget sem kell fizetned..

A 11. kerben a Szabolcska Mihály u-ban tudok egy natúr kozmetikumokat árusító üzletet, elég jó választékuk van.

És ha inkább megcsinálnád magadnak a sampont: [link]

Sok sikert! :)

2011. ápr. 17. 22:46
 14/21 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is Budapesten lakok :)

04.14-i voltam.

Egyébként ezt a bionom webshopot én is ajánlanám :)

2011. ápr. 18. 16:38
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
ja,és Antal Vali oldalát is :)
2011. ápr. 18. 16:39
 16/21 A kérdező kommentje:
okés köszönöm szépen a kommenteket :)
2011. ápr. 18. 20:27
 17/21 anonim ***** válasza:
Én kipróbáltam a Szír szappant a hajamra,de másnap már lelapult tőle teljesen(pedig ez kimondottan hajra(is)való.Egy olivás(teljesen tiszta)szappannal is így jártam.Most a Dm-ben ill.a Rossmannban vettem 7-800 ft.-ért vegyszermentes saját márkás samponokat,tesztelésük folyamatban.Bár sajna én kétnaponta mosok hajat.A korpa szelén-illetve cink hiányában is kialakulhat.
2011. ápr. 19. 11:35
 18/21 anonim ***** válasza:

Ha biót akarsz akkor próbáld ki a Forever aloe verás samponját.az biztos nem vegyszer.a babakozmetikumokban se bizzatok.

A vegyszer és a bolti sampon között csak az illat a különbség

2011. ápr. 19. 22:14
 19/21 anonim ***** válasza:
Vitatkoznom kell az utolsó válaszolóval,mert az Aloés samponban is van olyan-döbbenten láttuk-aminek nem kellene benne lenni.Azt hiszem a sodium laureth sulfate volt,ha nem csal az emlékezetem.
2011. ápr. 21. 14:03
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem kell vitatkozz,valószínüleg neked van igazad.Mossad pl.háziszappannal,abban csak marószóda van.
2011. ápr. 21. 22:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!