Ételallergia, mit csináljak?
Nem értek egyet a második válaszolóval, mert nem az egészséges életmódtól függ az, hogy ételallergiás vagy-e. Például, ha valóban ettől függ akkor hogyan lehetséges az, hogy én soha életemben nem ittam tejet, mert gyerekkorom óta allergiás vagyok rá, majd mikor terhes lettem még csak sajtot se ettem, amit lehetett, a kislányom anyatejes baba volt, akkor is végig odafigyeltem, hogy ne egyek semmi olyat, ami árthat és egészségesen étkeztem. + hónaposan mégis kiderült, hogy liszt és tej allergiája van. Na? Vagy ott van a barátnőm, ahol többet fordítottak az egészséges életmódra, mint egy átlag család havi keresete a kisfiúk mégis kétszer volt mát életveszélyben allergiás sokk miatt, amit két különböző étel okozott.
Nem azt mondom, hogy nem kell egészségesen élni, de az ételallergia és az egészséges táplálkozás két dolog. Tehát csak azt tudom mondani, hogy tartsd be a diétát szigorúan, mozogj sokat, mert a mozgás elősegíti a bélbolyhok regenerálódását!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!