Hol tudnék jó minőségű vitaminokat venni?
Kedves 51%
Szerintem te nem vagy eléggé jól informált a napi C vitamin szükséglettel kapcsolatban.Nézz utána.A Forever C vitaminja vajon miért csak 60 mg-os?Mert annyi az elegendő.Nem kell túladagolni.Én tudom ,hogy minden cég az 1000re esküszik.
Egy olyan cég ,ami most már világelső táplálékkiegészítők területén,csak tudja ,hogy miből mennyi kell.
Valószínű,hogy neked van igazad,de mivel a C vitamin vízben oldódó vitamin,vehetsz akárhányezer mg-t belőle,távozik az első vizelettel.Valójában 60 mg-os az FLP C vitaminja,de nem azért mert nem vállalja amiket te leírtál,hanem mert zabkorpába ágyazott,így fokozatos felszívódást bíztosít.Nem ismerem a Lenkeit,nem is hallottam róla,így nem tudok véleményt nyilvánítani róla.
Szerinted 33 éve,a világ 145 országában az a sok millió ember aki FLP vitaminokat szed mind el van tévedve?Ez most nem pro és kontra,csak egy vélemény.Egyetértek veled,hogy a fehér maffia(gyógyszeripar)hogyan működik.
Scitec Multi pro
30 tasak van benne napi 1et kell folyadékkal bevenni. 1 tasakba 6 féle tabletta van. 4500 ft, fitness ill. scitec boltokba lehet kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!