Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Hol tudnék jó minőségű vitamin...

Hol tudnék jó minőségű vitaminokat venni?

Figyelt kérdés
2011. febr. 4. 16:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Igyál aloe verát,több mint 200 hatóanyaga által,mindent megkapsz amire szükséged van.
2011. febr. 10. 18:44
 12/18 anonim ***** válasza:
0%

Kedves 51%

Szerintem te nem vagy eléggé jól informált a napi C vitamin szükséglettel kapcsolatban.Nézz utána.A Forever C vitaminja vajon miért csak 60 mg-os?Mert annyi az elegendő.Nem kell túladagolni.Én tudom ,hogy minden cég az 1000re esküszik.

Egy olyan cég ,ami most már világelső táplálékkiegészítők területén,csak tudja ,hogy miből mennyi kell.

2011. febr. 10. 18:51
 13/18 anonim ***** válasza:
nekem az orvosom a Supradin-t ajánlotta, naponta egyszer, étkezés közben.:)
2011. febr. 10. 21:15
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
69%-nak: azért csak 60mg a C-vitamin benne, mert nem minden vitaminforgalmazó vállalja azt a rengeteg meghurcolást, amit pl. dr Lenkei vállal, hiszen a gyógyszeripar, és a velük szorosan együttműködő ÁNTSZ, OÉTI, és még sok hivatal, akik hatóságoknak képzelik magukat, (a gyógyszeripar nyomására) sokáig ádáz küzdelmet folytattak a valóban elég mennyiségeket tartalmazó vitaminkészitmények ellen. Csakhogy 2010-ben Lenkei megnyerte azt a pert, amiben az ÁNTSZ (jogtalanul) egészségre ártalmasnak minősitette vitaminjait, mert kiderült, hogy nemhogy egészségre ártalmatlanok, hanem egyenesen elősegitik az egészség visszaszerzését. Figyeld meg, hogy pl. amelyik vitaminkészitményben nincs minimum 1000mg C-vitamin, akkor akik azt szedik, a legtöbben arról számolnak be, hogy hiznak. Ez pedig azért van, mert a vitaminok csak ugy müködnek megfelelően, ha egy hozzáértő orvos állitja össze a készitményt. Egyes vitaminok többlete egy másik vitamin hiányát idézheti elő, igy nem a kivánt hatást érik el vele. Tehát nem vitamin-tuladagolásról kell beszélni, hanem a vitaminok megfelelő aránya az, ami meghatározó. A vitamin-tuladagolás téma azért nagyon jó a gyógyszeriparnak, mert az emberek tömegei nem tudják még hogy a vitaminok ártalmatlan élelmiszerek, és tudatlanságban is akarják őket tartani. Könnyen teszik ezt, mert a média is mindig csak a negativ (a gyógyszeripar érdekeit védő) hireket közli le, a jókat már nem. Persze, hiszen rajta kivül kinek van rá anyagi fedezete, hogy ma már minden második reklám gyógyszerreklám? Álca képpen meg reklámozza azokat a vitamin készitményeket amiket ő állit össze, természetesen kinosan ügyelve arra, hogy abban csak annyi vitamin legyen, amitől még biztosan nem leszel jobban. Elnézést kérek mindenkitől aki érintett a kérdésben, de ez az igazság! Nem a vitaminok veszélyesek, azok csak egyszerű szökséges élelmiszerek. Hanem a rengeteg gyógyszer, amikből egy ember van hogy 10-20 darabot is szed naponta. Ezt kellene kivizsgálni, hogy hogyan tehetnek ilyet emberekkel, sőt gyerekekkel? Hiába a sok scientológiával kapcsolatos hülye cikk, sokan már nem dőlnek be a sok hazug, lejáratós hirlapi kacsáknak. Azok az emberek (több százezren vagyunk már) akik pl. a Lenkeis vitaminokat szedjük, már régen tudjuk hogy hazudtak nekünk. Mi már régen sokkal jobban vagyunk mint a többi sok millió, akiket még félre tudnak vezetni. Ezért is irtam ilyen hosszan, hogy aki akarja, nyugodtan próbálja ki a "nagy"-dózisu vitaminokat, mert csak a javát fogja szolgálni.
2011. febr. 12. 08:29
 15/18 anonim ***** válasza:

Valószínű,hogy neked van igazad,de mivel a C vitamin vízben oldódó vitamin,vehetsz akárhányezer mg-t belőle,távozik az első vizelettel.Valójában 60 mg-os az FLP C vitaminja,de nem azért mert nem vállalja amiket te leírtál,hanem mert zabkorpába ágyazott,így fokozatos felszívódást bíztosít.Nem ismerem a Lenkeit,nem is hallottam róla,így nem tudok véleményt nyilvánítani róla.

Szerinted 33 éve,a világ 145 országában az a sok millió ember aki FLP vitaminokat szed mind el van tévedve?Ez most nem pro és kontra,csak egy vélemény.Egyetértek veled,hogy a fehér maffia(gyógyszeripar)hogyan működik.

2011. febr. 12. 11:00
 16/18 anonim ***** válasza:
Köszi hogy valamiben azért egyetértesz velem, nem mondtam hogy az FLP vitamin rossz, csak épp én szedtem már azt is, jelenleg szedem a Lenkeit, és szerintem nagy a külömbség.
2011. febr. 12. 16:12
 17/18 anonim ***** válasza:
Mégegy dolog, hátha meggyőzhetlek, hogy a 60mg miért is nem lehet elég egy felnőtt embernek. Kutatók megvizsgáltak emlősállatokat, akik saját maguk elő tudnak állitani a szervezetükben C-vitamint, és megállapitották,hogy pl. egy kutya 10-14gramm(azaz 14000mg) C-vitamint, a macska 15-20gramm C-vitamint, a kisegér 60mg-ot állit elő magának. Miért lenne elég egy átlag 80kg-os embernek 60 mg, amennyi egy pár dekás kis emlős adagja???? Nem furcsa egy kicsit ez a nevetséges mennyiség? Szent-Györgyi Albert talán elmebeteg volt? Nem hiszem. Az idősebb Béres József ugyanugy összeütközésbe került a gyógyszemaffiával mint Lenkei. Ő is rájött a sok átverésre, ő sem 60mg-ot szeretett volna beletenni a készitményeibe. Halála után a fiai már nem vitték tovább az öreg elveit, belefáradtak a harcba, behódoltak a gyógyszeriparnak, és már csak a csökkentett C-vitaminnal jelentek meg a Béres-vitaminok. (sajnos) Ezért is mondják sokan, hogy a Béres hizlal. Nem hizlalna, ha legalább 1000mg C-vitamin lenne benne, a jelenlegi vitaminok mellett.
2011. febr. 12. 16:26
 18/18 anonim ***** válasza:

Scitec Multi pro

30 tasak van benne napi 1et kell folyadékkal bevenni. 1 tasakba 6 féle tabletta van. 4500 ft, fitness ill. scitec boltokba lehet kapni.

2011. febr. 13. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!