Erről a párnáról vélemény/ tapasztalat? Karácsonyi ajándéknak megfelelő lenne? https://www.webegeszsegbolt.hu/aru/33/dormeo_memosan_pillow_ memoriahabos_anatomiai_parna
Figyelt kérdés
2010. dec. 9. 12:59
1/4 anonim válasza:
Nettó egységár: 4.792 - HUF
Ennél jóval olcsóbban is lehet kapni...
Nekem van ilyen,de nem használom,mert kényelmetlen..De lehet,hogy másnak tökéletes...
2/4 tetris válasza:
Nálam se vált be, mert kényelmetlen nekem is. Ettől függetlenül másnak még lehet, hogy jó lenne!
3/4 Oriflame Fruzsi válasza:
Nekem cardo matracom van, Én arra esküszök! Már 6 éve használom, stabol, kényelmes és 10 év garanciával vettük.
4/4 anonim válasza:
ma 10:44
A párnáról van kérdés nem matracról!!
Tényleg nehéz magára a kérdésre válaszolni???
Kérdezőnek..
Nekem pont ilyen párnám van,és én is olcsóbban vettem,bár ne vettem volna meg..Nagyon kényelmetlen.Amíg használtam totál elzsibbadt a nyakam..Azóta a szekrényben porosodik,mert senkinek nem kell..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!