Organikus multivitamint hol lehet kapni?
Kedves előző, amíg én a javasolt 60-80 mg C-vitamint szedtem, addig mindig beteg voltam. Lumbágó, állandó fejfájások, torokgyulladás, megfázás, izületi fájdalmak kínoztak, hiába szedtem egy csomó gyógyszert, hiába kenegettem magam különféle csoda-kencékkel, semmi sem használt. Kb. 9 éve találkoztam először a vitamin-témával, dr. Lenkei Gábor: Cenzúrázott egészség c. könyvének elolvasása kapcsán, és úgy döntöttem, kipróbálom a sokak által "mega-dózis"-únak nevezett állítólag "mérgező" vitamin összeállítást. Gondoltam, nekem már tök mindegy, úgyis meg kell műttetnem a gerincemet, mert addigra már állandósultak a fájdalmaim, sokat nem árthattam magamnak. Nekiláttam a vitamin-szedésnek, bár voltak kétségeim a hatalmas kapszulákat látva, de becsülettel beszedtem a javasolt adagokat.
Egy-két hét múlva már annyra jobban voltam, hogy megbeszéltem az orvossal, halasszuk el a műtétet, adok még magamnak egy kis időt. Persze a dokim kinevetett, azt mondta hülyeség az egész, csak bajt okozok magamnak, meg elkezdte nekem ecsetelni a zsírban oldódó vitaminok mérgező hatását, meg hogy a C-vitamintól vesekövem lesz....,a szokásos vészjóslatokat. Viszont egy idő után olyan mértékben elmúlt a fájdalmam, hogy el is feledkeztem a műtétről, majd kezdett minden bajom elillanni. Elmúltak a fejfájások, még influenza járványkor sem lettem beteg, magam is csodálkoztam rajta, mennyire panaszmentes lettem. Azóta, most már 9. éve nem jártam az orvosnál, megtanultam a leckét, hogy nem is fogok menni. Semmi értelme, hisz nem tudott segíteni rajtam, saját magamnak kellett lépnem az egészségem érdekében. Magam is úgy látom, hogy az orvosok zöme igazából csak a gyógyszeripar fizetett ügynökének tartja magát, robot módjára írja fel az éppen a legjobb jutalékkal kecsegtető gyógyszer fajtát, nem törődve azzal hogy a betegének mi lenne a jobb.
Persze te, kedves előző, aki tegnap 20.40-es vagy, te ezt nem fogod megérteni soha, mert nem mersz mást gondolni, mint ami megkövült a fejedben, nem mersz szembe nézni azzal a gondolattal, hogy talán félre vezettek bennünket. Mert azt a következtetést vontam le a saját példámból, hogy az embereket becsapják, nem mondják el nekik azt a tényt, hogy a hagyományos, sokszor veszélyes mellékhatásokkal bíró gyógyszerekkel történő kezeléseken kívül léteznek más, alternatív gyógyítási módok is, amelyek sokkal kíméletesebb módon, mellékhatások nélkül és ami a lényeg, sokkal eredményesebben tud segíteni nekünk embereknek. Sőt, ezekről még megpróbálják lebeszélni azokat akiket érdekel ez a verzió, megfélemlítik, félre tájékoztatják, hamis információkkal látják el őket.
Szerintem pedig nem az a lényeg hogy valaki melyik fajta táplálékkiegészítőt tudja megvenni, kifizetni, melyiknek az előállítási módjával ért egyet vagy sem, hanem ennél lényegesen fontosabb kérdés, hogy belássuk, ma már borzasztóan fontos hogy pótoljuk a hiányzó tápanyagokat a szervezet számára, mert a mindennapi élelmiszer-fogyasztás során már nem kapjuk meg a testünk-lelkünk részére nélkülözhetetlen anyagokat.
Látod, én és a családom már majdnem 10 éve élünk a szerinted "szintetikus" vitaminokon, és azért 10 év elég hosszú idő ahhoz hogy bebizonyítottnak lássam, nekem volt igazam.
Még egy dolog, az általad említett tudomány, már ne is haragudj, a gyógyszer-maffia által támogatott tudomány, persze hogy nem a vitaminokat fogja isteníteni, nem is ez a dolga. Már régen tudjuk hogy az orvosi egyetemek tananyagait a gyógyszeripar írja elő, semmi másról nem szól, mint a gyógyszerek használatáról. Egy ma képzett orvos nem tanul mást mint a betegségek gyógyszerekkel történő kezelését, semmit nem tanul az egészségről, és annak más, természetes módszerekkel történő megóvásáról. A megelőzés nem orvosi tananyag!!!! Abban nincs akkora üzlet, mint a gyógyszergyártásban. Egy orvos nem tud hozzászólni a vitamin-témához, mert összesen két hét van a tananyagban ahol említést tesznek a vitaminokról, azokról is úgy, hogy a túladagolás, mérgezés, veszélyes anyag!!!!! fogalom rögzüljön az agyukban.
Állítólag okos emberek mennek el orvosnak. Miért nem látja a többség át ezt az egyértelmű agymosást? Szerencsére egyre többen gondolkodnak már felvilágosult módon, és tesznek azért, hogy nekünk pácienseknek igazából tudjanak segíteni.
Nekem nem probléma ha lepontoztok, nem azért írok az oldalra hogy minél több pontot szerezzek, nekem elég ha egy-két ember elgondolkodik az írásaimat elolvasva.
Szép napot mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!