Melyik a legjobb bio illóolaj? Magyarországon beszerezhető, nem MLM-es levendulaolaj?
Belsőleg használnám, azért kell bio. Doterra és hasonlók elvből kizárva.
Egy tgy. ismerős szerint az Aromax olajai szintetikusak, de ebben erősen kételkedem, viszont találkoztam már gyanús olajakkal, levendulával is.
MediNatural márka?
Úgy tudom idehaza elég szigorúan ellenőrzik a bio dolgokat.
Milyen célból használnád belsőleg? Erre nagyon kíváncsi lennék.
Kicsit utánaolvastam: nyugtató hatása lehet belsőleg, illetve emésztésre pozitív hatása. Antimikrobiális hatása is van, pl. antibiotikum-rezisztens MRSA ellen.
Megnéztam, köszönöm, de nem túl szimpi. Te használod?
Lavekan kapszuláról hallottam nagyon jókat alvásra, szorongásoldásra, de drága, és még tele is van szutyokkal. Hat rugóért kapsz nem egész egy hónapra való repceolaj-kapszulát levendulával és szorbittal, hát frászkarika legyen a glóriájuk, olcsóbban kihozom halolajból mindenmentesen, 5 hónapra való lesz max 12 rugó, ha jól számolom, és 2in1, mert a halolaj is jó cucc ám :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!