Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Tényleg van olyan terápiás...

Tényleg van olyan terápiás talpmasszázs, amikor kenőcs helyett emberi nyálat használnak?

Figyelt kérdés

A barátnőim olyan helyről meséltek, ahol most iskolaszünetben jártak, és talán thai vagy milyen masszőr srácok talpmasszázs közben meg is nyalogatják nekik a masszírozott részt. Valamilyen meridián energia élénkítés miatt, a felületen a masszírozással ellentétes irányban, és mert állítólag a nyál legtermészetesebb kenő anyag.

Érdekes lehet, gondoltam, hogy kipróbálom én is, bár fura lehet hogy ismeretlen pasik csinálják ezt nekem

De ha van róla valamilyen cikk vagy tanulmány, annak is utánanéznék szívesen

Link?

2021. júl. 13. 12:07
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is gyakran így szoktam talpat masszírozni, de persze csak ha az illetővel előre megbeszéltük és beleegyezett.
2021. júl. 13. 12:58
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt már ilyenben részem, egy ismerősöm csinálta, nagyon kellemes érzés. Sajnos többet nem tudok róla.
2021. júl. 13. 13:14
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is hallottam róluk, csak hölgy vendégek vannak, de ezt persze előre megkérdezik, és csak akkor csinálják, ha kérte a kedves vendég :)
2021. júl. 13. 14:59
 4/9 anonim ***** válasza:
35%
hol található ilyen kedves hölgy, hölgyek?
2021. júl. 13. 15:05
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Linket nem tudok, de ott csak fiúk dolgoznak. És szerintem nem Thai hanem sima kínai, de ez nem biztos :))))
2021. júl. 13. 15:22
 6/9 A kérdező kommentje:

Csak az egyik barátnőm egyezett bele végül

Csak fiúk de biztos hogy nem kínaiak voltak

2021. júl. 13. 20:21
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Milyen jó lehet ott egyik-másik lábfétises férfi masszőrnek. Valszeg áll a cerka elég sokat, amikor talpnyalogatásra kerül a sor.
2021. júl. 13. 21:27
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
7 Biztos azért vállalták el az állást
2021. júl. 13. 22:42
 9/9 A kérdező kommentje:
A fő, hogy a hölgyvendég élvezze a kiszolgálást. Hogy a fiúk miért csinálják, az az ő dolguk :P
2021. szept. 12. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!