2/8 anonim válasza:
Nem kell a testet,lúgosítani annyira ő majd tudja mit milyen irányba kell alakítani .
3/8 anonim válasza:
Nagyon jó hatásai vannak, viszont érdemes frissen préseltet inni, sokkal hatásosabb, mint a por. Én még ugyan nem próbáltam, de biztos kifogom
4/8 anonim válasza:
Szia, en ma kezdtem el a buzafuves kuramat, lugositas miatt, mert nagyon meszesednek a bordaim (de konkretan mindenre jo)
En por formajaba vettem, egy evokanalnyit adok ket dl vizhez es ezt 2x/nap.
Amiket olvastam rola igazi csodaszer.
Eleg fureszporos erzes amikor iszod, de nembaj, gyorsan lekell huzni :) van amugy le formaba is, csak abba mar tobb adalek is van, en azert valasztottam a port, mert az 100% buzafu.
5/8 anonim válasza:
4. érzel valami pozitív hatását azóta?
6/8 anonim válasza:
4-es vagyok,
Csinaltam egy darabig a buzafuves kurat, de ha mar a szagat megerzem rosszul vagyok, ugyhogy abba hagytam 🙄
Helyette szodabikarbonat iszok, az legalabb iztelen es szagtalan, es az is kivalo lugositasra.
7/8 anonim válasza:
a közvélemény szerint pedig nem valami jó választás a szódabikarbóna mert átmenetileg tényleg közömbösíti a savasságot, de ez arra készteti a szervezetet hogy mégtöbbet termeljen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!