Lehet szódabikarbónás vízzel fürdeni? Milyen ötlet?
A szódabikarbónás víz is tud fürdeni?
Én inkább egyedül fürdök.
Nagy ötlet, csak előtte tegyél celofánt a fejedre.
Tovább elállsz, kb. 6 hónapot nyerhetsz ezzel a módszerrel.
Ha szódabikarbónás vízben fürdünk igazi csodákat tehetünk a testünkkel és a szervezetünkkel egyaránt!
A szódabikarbóna és a víz együtt segítséget nyújt a bőrproblémákkal szemben, valamint segíthet enyhíteni a fájdalmakat is. Igazi gyógyító tulajdonságokkal rendelkezik, ha a fürdővízhez keverjük.
Ismerjük meg ezeket:
a tusfürdőhöz keverve kiváló bőrhámlasztó tulajdonságot érhetünk el, bőrünk sima és bársonyos tapintású lesz
segít rugalmasság és feszesség tenni a bőrt
gyerekek számára, akik pelenka kiütéstől szenvednek, tökéletes orvosságként szolgál
a samponba keverve hihetetlen módon tisztítja a hajat,fertőtleníti a hajhagymákat és erősíti a gyökereket
enyhíti a bőr viszketését, az égési sérüléseket és fertőtlenít
tökéletes méregtelenítő
#5!
Meg volt karácsonyi nagy zabálás, és most megpróbál bőrön keresztüli fogyni, vagy legalább méregteleníteni.
Kísérletezik! ;)
Mit vársz tőle, milyen hasznos tulajdonságokat?
Hol olvastál róla, és utána jártál-e, mennyire hiteles a cikk?
Én akkor fürdettem a gyereket szódabikarbónás vízben ORVOSI tanácsra, amikor bárányhimlős volt. Persze az is inkább lögybölés volt, nem ázott benne órákig. Segített enyhíteni a viszketést, és hamarabb leszáradtak a hólyagok.
Egészséges embernek szerintem nem ajánlatos.
Holnap mi lesz?
Kávézaccal mossunk hajat, vagy hypóval kezeljük a körömgombát?
Esetleg hideg zsíroldóval távolítsuk el a fülzsírt?
Lennének ötleteim....... ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!