Milyen természetes nyugtató van, ami aránylag gyorsan hat?
Tudom, hogy vannak ilyen olyan teàk, de volt olyan akinek ezek beváltak? Az ízük mennyire rossz? Àlmosítanak is?
Belekezdtem egy olyan dolog tanulásàba, ami nagyon érdekel, nagyon megszeretném csinálni, de stresszelek gyakorlaton, ennek nincs különösebb oka, elfogadható az oktató, a környezete, stb. Igazából nem is tudom miért stresszelek, nem félek magától a dologtól, amit csinálok, mégis van, hogy görcsbeàll a stressztől a lábam, és nem úgy teljesítek, ahogy kell. Ez ellen a stressz ellen szeretnék valami természetes dolgot, ami nem álmosít. Legfőképp a tapasztalaitok érdekelne, ha létezik ilyen. Én a Valeriana-ra gondoltam, de nem tudom az mennyire jó. Meg ràkapni sem szeretnék hosszú távon semmi ilyenre. Soha nem kellett eddig ilyenekhez fordulnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!