Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Mi a véleményed a Tesco vályú...

Mi a véleményed a Tesco vályú (value) termékekről? Vályú=disznók etetője

Figyelt kérdés
2010. aug. 9. 11:09
1 2 3
 11/27 anonim válasza:
100%

Hát szerintem semmi baj nincs a tesco termékekkel!

Ugye azt mindenki tudja, hogy a tesco eredetileg Brit, és én voltam Londonban és ott láttam, hogy a gazdag emberek akik jobbnál-jobb kocsikkal járnak ők is a sima value terméket veszik! De nem csak ők, hanem voltam pl. ott tescoba és ott egy tesco két szintes, minden megtalálható benne és akkor is majdnem minden ember azt veszi és nem csak azok akik nem tehetik meg, mert volt ott is olyan, hogy az autója annyiba került, mit az én házam(20milló) és még is csak a sima tesco terméket vette! Főleg, hogy az is van ami Brit, és itt az egyik előttem szóló pedig írta, hogy látta, hogy a Pick termék ugyan az volt mint a Tesco, termék, hát ezt én is alá támasztom hiszem ez nem csak ott de nagyon sok esetben igaz! Amúgy meg aki megteheti, az választhat ott is a drágább termékek és az olcsóbbak közül! De én pl. nem látok a tesco liszt között és a 2× annyiba kerülő neves liszt között különbséget, vagy akár a jobb fajta tesco wc papír és a minőségi között vagy akár sorolhatnám! Szerintem nyugodtan veheted azt is! És lássuk be ha annyira nem lenne ehető meg stb. akkor nem is forgalmaznák! :)

2010. aug. 13. 20:34
 12/27 anonim ***** válasza:
68%
A tacskó value és színes termékek a Lengyel piacról jönnek. A Lengyelek számára eladhatatlan Ny-nak és K-nek egyaránt.Olyan szar minőségű áruról van szó. A magyar meg persze megveszi mert ÓCSSÓ... PL: a tacskó M-es tojás. Áthozzák a határon mint állateledel, aztán lepecsételik majd eladják emberi fogyasztásra alkalmasnak. Tönkretéve vele a magyar termelői piacot. Akit érdekel az igazság az olvassa a Tesco titok című könyvet, amit ott ír a srác az nagyon igaz.
2010. aug. 14. 10:31
 13/27 anonim ***** válasza:
75%
Egyértelmű, hogy aki annyit tud erre reagálni, hogy "szar", "selejt" stb, az tök hülye hozzá. Tipikus magyar mentalitás: vesz az "okos" magyar egy új autót, véletlenül elromlik nagyon hamar, mert kifogta azt a 100-ból egyet és onnantól kezdve az egész márka egy nagy szar, az a márka csak szar kocsikat gyárt. Na kb. a tesco gazdaságos cuccoknál is erről van szó. Na de most ne a hülyékről beszéljünk. Tudni kell ezekről a termékekről, hogy a minőségük nagyon szór. Rengeteg köztük a silány minőség, de rengeteg olyan termékcsoport van, amiben ugyanolyan minőség, mint a 2x-3x annyiba kerülő "márkás". Általában a TG (tesco gazdaságos) műszaki cuccok tényleg silány minőségüek. Szerencse kell hozzá, hogy megbízható darabot vegyünk (de nem lehetetlen) kb 70-80%-kuknak a minősége megyezik a kínai piacon kaphatókkal. Az élelmiszerek és vegyiáruk területén már nagyon összetett a dolog. Sok TG termék van, ami a márkásakkal egy gyártósorról jön. Hogy mitől olcsóbb még is? Mert a nincs az árban semmilyen marketing költség. Nem kell reklámozni a TVben milliókért, stb. Anélkül is megveszik. Pl régebben (ma már nem biztos) a TG mosópor egy soron készült a vegyiműveknél a márkás mosóporokkal. Ugyan az került bele. Vagy a tejtermékeknek is egy része ilyen. Vannak bizonyos termékek, amiket egyszerűen nem lehet elrontani. Pl TG alufólia. Ugyanolyan minőségű, mint a 3x annyiba kerülő márkás. Vagy TG cukor, liszt, rizs, stb. A 1,5%-os tejüket csak azért nem veszem meg, mert nem magyar. Szlovákiából hozzák. Elvből csak magyar tejet veszek. Pl én a Sparba veszem a tejet. Ha megnézitek a Sparos tejet, azt pl az Alföldi gyártja. Tehát ez nem csak a Tescoban van így, hanem az összes áruháznál! Estig lehetne sorolni a példákat, de az a lényeg, hogy mindig el kell olvasni, hogy honnan jön vagy melyik cég gyártja. Igaz nem mindig van ráírva. Nem lehet azt mondani, hogy a tescós cuccok jók vagy rosszak. Abszolút ven köztük mindenféle minőségű. A kísérletezőbb kedvüek pár év után igen nagy tapasztalattal bírnak és ezáltal rengeteg pénzt meg tudnak spórolni, mert már tudják, hogy melyik TG cuccot szabad megvenni. Nagyon sok "Teszis" terméket szeretek, de még több van, amit tudom, hogy még akkor se hoznék ki az áruházból, ha ingyen adnák. Amelyikre semmi hasznos infó nincs ráírva és mondjuk befolyásolhatja az egészségünk, azt inkább ne vegyük meg. De érdemes végig olvasgatni mindig a ráírtakat. Egymás mellé rakni a mákással és összevetni. Érdekes dolgok derülnek ki néha :) Pl hogy ugyan az a cég gyártja, mint a márkásat és centire ugyan az van benne.
2010. aug. 14. 14:58
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
A citromos Tesco-s mosogatószer jobb mint bármi!!Ja és sült csirkét,pizzát ahol helyben készítik NE VEGYETEK!!!!!!!!!!
2010. aug. 15. 15:47
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Helyben sült csirke, tényleg rossz.
2010. aug. 15. 15:59
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

"PL: a tacskó M-es tojás. Áthozzák a határon mint állateledel, aztán lepecsételik majd eladják emberi fogyasztásra alkalmasnak. "

Teszkóban nem veszek tojást!

A teszkógazdságos annyi, mint a Penny-s meg a piaci, csak jóval kisebb. A normál meg akkora, mint a Pennys meg a piacos, csak jóval drágább!

2010. aug. 17. 00:29
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

"Vannak bizonyos termékek, amiket egyszerűen nem lehet elrontani. Pl TG alufólia."

Én is azt hittem, de tapasztaltam, hogy jóval vékonyabb, mint a márkás, így már csomagoláskor elszakad. :(

2010. aug. 17. 00:31
 18/27 anonim válasza:
90%

T eljesen

E lcseszett

S elejtes

C uccok

O lcsón

Am tesnyóóban dolgoztam én már csak tudom....

KicsiStar

2010. aug. 17. 22:01
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Vettem egyszer a pattogatott kukoricájukból, úgy ahogy volt kidobtam, mert sem emberi sem állati élvezetre nem voltalkalmas. Még egy kísérletet tettem a tortillájukkal, iszonyat avas ehetetlen szar volt. Azóta ha éhen pusztulok sem veszek teckós vályút. Egyébként undorító az egész hazai teszkó banda. Szó nincs angol színvonalról, a legundorítóbb primitív trükkökkel próbálnak rendszeresen átverni és sajnos terjednek mint a pestis, a választási lehetóség, hogy máshol vásároljak lassan eltűnik. még talán a vidéki üzletek színvonalát valamelyest javítja az ottani alkalmazottak emberközelibb viselkedése, de a halfej az ott is a halfej
2010. aug. 17. 22:27
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és a grillcsirke, egyszer akartam venni, de a felszolgálósrác akiben volt emberbaráti érzés nagyon finom fejbiccentéssel adta tudtomra, hogy ne. A teszkós tojást sem veszem már mert készítettem belőle egyszer rántottát és ehetetlen trágyaszaga volt az ételnek. Nem romlott tojás volt, büdös tojás volt. Egyébként az L-es tojásokat megmértem a múltkor , 62-75gr között kellene lennie a súlyuknak, talán 2db érte el a 63gr-t a 10-ból, .... ja meg láttam már náluk csőtésztát, az egész polcnyi mennyiség tele volt zsizsikkel
2010. aug. 17. 22:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!