Mi a véleményed a Tesco vályú (value) termékekről? Vályú=disznók etetője
Hát szerintem semmi baj nincs a tesco termékekkel!
Ugye azt mindenki tudja, hogy a tesco eredetileg Brit, és én voltam Londonban és ott láttam, hogy a gazdag emberek akik jobbnál-jobb kocsikkal járnak ők is a sima value terméket veszik! De nem csak ők, hanem voltam pl. ott tescoba és ott egy tesco két szintes, minden megtalálható benne és akkor is majdnem minden ember azt veszi és nem csak azok akik nem tehetik meg, mert volt ott is olyan, hogy az autója annyiba került, mit az én házam(20milló) és még is csak a sima tesco terméket vette! Főleg, hogy az is van ami Brit, és itt az egyik előttem szóló pedig írta, hogy látta, hogy a Pick termék ugyan az volt mint a Tesco, termék, hát ezt én is alá támasztom hiszem ez nem csak ott de nagyon sok esetben igaz! Amúgy meg aki megteheti, az választhat ott is a drágább termékek és az olcsóbbak közül! De én pl. nem látok a tesco liszt között és a 2× annyiba kerülő neves liszt között különbséget, vagy akár a jobb fajta tesco wc papír és a minőségi között vagy akár sorolhatnám! Szerintem nyugodtan veheted azt is! És lássuk be ha annyira nem lenne ehető meg stb. akkor nem is forgalmaznák! :)
"PL: a tacskó M-es tojás. Áthozzák a határon mint állateledel, aztán lepecsételik majd eladják emberi fogyasztásra alkalmasnak. "
Teszkóban nem veszek tojást!
A teszkógazdságos annyi, mint a Penny-s meg a piaci, csak jóval kisebb. A normál meg akkora, mint a Pennys meg a piacos, csak jóval drágább!
"Vannak bizonyos termékek, amiket egyszerűen nem lehet elrontani. Pl TG alufólia."
Én is azt hittem, de tapasztaltam, hogy jóval vékonyabb, mint a márkás, így már csomagoláskor elszakad. :(
T eljesen
E lcseszett
S elejtes
C uccok
O lcsón
Am tesnyóóban dolgoztam én már csak tudom....
KicsiStar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!