A fiúknak bejön , ha egy lány egészségesen táplálkozik?
Figyelt kérdés
2020. szept. 26. 14:39
1/13 anonim válasza:
Az ún "egészséges" táplálkozás, vegánság inkább riasztó, mert valami nagyobb problémára utal.
2/13 anonim válasza:
Teljesen mindegy, nem ez határozza meg, hogy valaki vonzó vagy jófej-e.
3/13 A kérdező kommentje:
Én arra gondoltam, hogy pl nem zabál mekit , meg chipset minden nap.
Persze 1-2 hetente becsúszik valami pl.egy fagyi...
2020. szept. 26. 14:49
4/13 Girlll3 válasza:
Szerintem többségüket nem érdekli. Az érdekli őket, hogy az alakod milyen, mindegyiknek megvan a zsánere és az, hogy egészséges vagy-e. Magad miatt figyelj oda elsősorban.
5/13 anonim válasza:
Az pozitívum, ha nem jár gyorsétterembe, a vegánság és a vegetarizmus kizáró ok a párkapcsolatnál, gluténérzékenységről az illető nem tehet, de nyilván nem pozitívum, paleo és egyéb idiótaság tartása szintén negatívum.
6/13 anonim válasza:
Nehezen tudnék ennél kevésbé fontosabb tulajdonságot megnevezni egy lányban, ami alapján tetszik, vagy nem
7/13 A kérdező kommentje:
Kedves válaszolók!
Én nem azt a kérdést tettem fel, hogy mennyire fontos a kapcsolatban az egészséges étkezés vagy ilyesmi, hanem , hogy esetleg a fiúknak bejön-e , vagy bármiféle problémájuk van e vele ...
2020. szept. 29. 06:43
8/13 anonim válasza:
Szia, magad miatt nagyon fontos, hiszen ez az egyik hosszú élet titka, magadnak felelj meg ne másoknak! Egyépként szerintem mindenképpen vonzó!Én vegetáriánus vagyok, állatvédőként! 😉 A legvonzóbb az ha tenni szeretnél mások kis apró öröméért egy kedves mosolyal, akár egy kedves szóval, a gesztusaid tesznek vonzóvá, a kedvességed, az ha nem félsz kimutatni az embereknek a szereteted! Figyeld meg m3nnyi embert fogsz magadköré vonzani, akik ugyaígy fognak rádnézni, szeretettel és az a fiú is akit kiválasztott a szíved! Add önmagad lazulj el és légy kedves, önuralom és egy kis tartás is kell néha adott helyzetben hogy megtarthasd a nyugalom szépségét ettől válsz teis azzá! 😉
9/13 anonim válasza:
Utolsó. Ezzel a nyálas baromsággal szerintem inkább taszítod az embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!