Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Ha a takaró alatt fingok és...

Ha a takaró alatt fingok és mélyen szippantok belõle, lehet valami bajom?

Figyelt kérdés
2020. aug. 24. 22:54
1 2
 11/16 Henrik Breitigam ***** válasza:
100%
Próbáld ki egy tömött buszon!
2020. aug. 27. 16:33
 12/16 Neurock válasza:
100%
Elhülyülsz. Látod, hogy igaz? Normálisan nem tennél fel ilyen kérdést...
2020. aug. 29. 06:33
 13/16 anonim ***** válasza:

Az jutott eszembe, hogy az állatok közül sokan, amikor találkoznak, megszimatolják egymást, pl a kutyák, macskák.

Ők így jutnak valamilyen információhoz egymásról. Lehet, hogy a szellentés szaga is hordoz valamilyen információt, ami nem tudatos szinten beindíthat folyamatokat. Mindjárt utána is nézek.

2020. szept. 12. 10:05
 14/16 anonim ***** válasza:

Eddig ezt találtam, vannak olyan dolgok itt leírva, ami szerintem érdekelni fog téged:

[link]

2020. szept. 12. 13:43
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

És a brit tudósok szerint:

"A szellentés szagolgatása jót tesz az egészségnek

Legközelebb ha valaki az orrunk alá szellent, köszönettel tartozunk neki. Legalábbis egy brit tanulmány szerint.

Brit tudósok tanulmánya szerint a hidrogén-szulfid – vagyis amit a szervezet termel az élelmiszerek lebontása során – képes megakadályozni a mitokondriumok károsodását. Vagyis segít megelőzni a betegségeket, akár a rákot is.

A Medicinal Chemistry Communications folyóirat cikkéről a The Week számolt be. Kiderítették a tudósok, hogy a záptojásban is megtalálható hidrogén-szulfid gáz kulcsfontosságú tényező lehet a betegségek kezelésében.

– A hidrogén-szulfid gáz jól ismert csípős, kellemetlen szagú gáz, amely természetes módon a szervezetben termelődik és valójában egy egészségügyi hős – mondta a kutatást vezető dr. Mark Wood.

Bár nagy dózisban a hidrogén-szulfid gáz káros, a tanulmány azt sugallja, hogy “egy fuvallat képes a rák kialakulásának kockázatát csökkenteni, ahogy a a stroke, a szívroham, ízületi gyulladás, és a demencia kialakulását is gátolja.

Dr. Matt Whiteman szintén részt vett a tanulmányban, azt mondta egy nyilatkozatában, hogy a kutatók a földgáz egy új vegyületét, az AP39-et is vizsgálták. A tudósok megállapították, hogy “nagyon kis mennyiségben” az AP39 közvetlenül gátolja a mitokondriális sejtek károsodását, így “a jövő terápiáinak kulcsa lehet”.

2020. szept. 12. 13:53
 16/16 anonim ***** válasza:
Istenem szakadok egyes kommenteken 😂😂 amúgy én is szeretem a sajátomat szagolni sőt jó esetben másokét is és emellett nekem alapvető lenne az hogy egy jó csaj sokféle fingot szeressen😀😀😀🥰🥰🥰
2021. jan. 27. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!