Sziasztok! 18 éves lány vagyok. Van egy baratom akirol most tudtam meg hogy elegge szélhámos..és elottem gumi nélkül lefekudt csajokkal. Velem 1x fekudt le gumi nélkül októberben, utána egész novembertől -áprilisig visssztero lázzal járó megbetegedéseim voltak, gyenge immunrendszer, stb /mononukleozis, hugyuti fertozes, tuszos mandula, influenza , stb/
Most olvastam wikipedian, hogy a megfertozestol számított 3-6heten belül kijönnek kanyaró szeru kiütések, de az emberek nem figyelnek fel rá. Halistennek rajtam egy sem volt. Ezek mindenkeppen előjönnek egy erintettnel?
2019. júl. 23. 00:45
1/6 anonim válasza:
Azt tanácsolom mindenképp keress fel egy nőgyógyászt minden tesztet végeztess el és kérd meg a barátodat hogy ő is csinálja ezt meg
2019. júl. 23. 00:55
2/6 anonim válasza:
Tesztelj rá.
2019. júl. 23. 01:08
3/6 anonim válasza:
100% hogy nem vagy AIDSes
magad megnyugtatására elmehetsz tesztelni, de ennek a vírusnak a prevalenciája Magyarországon és közép-európában borzasztóan alacsony. Sokkal nagyobb esélyed van leukémiásnak vagy hepatitisesnek lenni pl.
2019. júl. 23. 03:21
4/6 anonim válasza:
Szia! Nagyon minimális esélye van a HIV fertőzésnek. Ne stresszelj rá, de szűresd le, akkor nem stresszelsz tovább, ami nem rontja az immunrendszered. Magyarországon ezt ingyen, anoniman is megteheted.
2019. júl. 23. 06:40
5/6 anonim válasza:
Ugy csinalsz mintha minden masodik ember hiv pozitiv lenne. Az arany nalunk kb 5000 beteg a 9,5millio emberbol, tobbsege homoszexualis ferfi. Tehat ha a csavo 100csajjal feküdt le akkor is paranyi az eselye hogy elkapta a betegseget. Plane hogy a kozhiedelemmel ellentetben messze nem 100% a fertőzési arany
2019. júl. 23. 08:41
6/6 anonim válasza:
Egyáltalán nem lehetetlen, hogy HIV fertőzött legyen, nem értem ezt a hozzáállást.. menj el szűrésre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!