Ez agydaganat lenne?
Sziasztok!1-2 hónapja a napfolyamán néha néha megfeszül a tarkómnál,és van amikor meg is rándul mellé az egész fejem,ami a tarkóból indul.Az alábbi videóval tudnám demonstrálni,hogy milyen rándulásról beszélek( https://www.youtube.com/watch?v=_3qOBz9HfMU&t=59s).A videóban látott legelső rándulás van nekem,csak nem olyan "erőteljes"és "látványos" mint a videóban szereplő hölgynek.Emellé erős lüktető érzést szoktam érezni a tarkómnál,amikor a fejemet mondjuk a székben elhelyezkedem és a fejemet megpihentetem a széktámlán,vagy ha az ágyban fekszek.Mintha a szívem nem is a mellkasomban hanem a tarkómban verne és így lüktet.Van amikor előjön ez,van amikor nem,de már iszonyat irritáló és folyamat pánikolok miatta hogy ez valami komoly.A nyak rándulás szerintem már 1 éve,de fél éve biztos hogy tart.Valakinek ötlete hogy minek a tünetei lehetnek ezek,vagy hogy esetleg ez az lenne?Azt elfelejtettem hozzá tenni,hogy amikor rándul a fejem fájdalmat nem érzek egyáltalán,még a tarkó merevségnél se,csak sima merevséget.
A válaszokat előre is köszönöm!
Szia, nekem is hasonó tüneteim vannak/voltak.
Két hete voltam kivizsgáláson. Nagyon rettegtem hiszen, nagyon hipochonder vagyok, emiatt járok is pszchihológushoz.
Aztán kiderült hogy csak a rossz tartás miatt a csigolyáim kisugároztatják a tarkómba a fájdalmat.
Szerintem sincs semmi komoly!
Minden jót!
"nikotin illetve energiaital fogyasztásnál gyakrabban történnek ezek a rángások meg tarkó lüktetések, ... ha ezek fogyasztása alatt jelentkezik akkor gyakoribb"
És szerinted mi következik ebből? Megsúgom: az, hogy ha abbahagyod a bagózást meg az energiaitalok fogyasztását, akkor jobban leszel. Próbáld ki, és ha két hónap múlva még mindig gond, akkor visszatérünk rá.
Az agydaganat nem ilyen. Eszméletvesztésig epilepsziás rohammal jár már kezdetben is.
És nem is gyógyítható sajnos csak kitolható néhány évvel.
A barátnőm igy vesztettem el. 34 volt és nyolc év tünetmentes az első műtét után 3s hiába minden egyszerűen kampec. De mindenki más is csak nézd meg YouTube-on.
"Eszméletvesztésig epilepsziás rohammal jár már kezdetben is ... nyolc év tünetmentes"
A nyolc év tünetmentesség pont azt mutatja, hogy nem jár epilepsziás rohammal már kezdetben is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!