Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Kéne aggódnom? :/

Kéne aggódnom? :/

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy eléggé meg vagyok ijedve. A minap sétáltam az utcán és hirtelen nem várt, éles fájdalmat éreztem az alhasamnál(méhemnél valószínüleg). Nem olyan fájdalom volt mint a mensi közben...inkább késszúrásokhoz hasonlítanám. Aztán a következő pillanatban átment a fájdalom a fenekembe aztán beljebb...és ahogy mozogtam úgy nyilalt bele a szúró érzés. A nap során többször belenyilalt ahogy ültem vagy mozogtam. Összességében nem most történt meg velem ilyen, már voltam így...

Van valami tapasztalatotok, tanácsotok?:/

2019. júl. 16. 21:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Uh, nem tudom velem tavaly ilyenkor volt ilyen, pont táborba voltam, kétnapig mozogni alig tudtam, annyira fájt a hasam+ remegett a lábam a lépcsőn. Aztan elmúlt, azóta nem volt.
2019. júl. 16. 21:23
 2/5 anonim ***** válasza:
A levegő beszorulása is tud ilyet okozni. Mikor kijön elmúlik a fájdalom. Ha túl gyakran van érdemes felķeresni az orvost
2019. júl. 17. 02:42
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát...nem hinném, hogy most a levegő lenne a ludas mivel éjszaka a méhemnél nagyon szúrt:( ott sztem más lehet
2019. júl. 17. 08:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem mensi elott van ilyen egy héttel, meg amikor terhes voltam végig kísért.
2019. júl. 18. 08:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Hidd el a levegő ott is tud szúrni, sőt még a hátadban is. De az orvos is megoldás lehetne, hogy megnyugodj
2019. júl. 18. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!