Vérnyomásom 99/61 p.64. Plusz vérszegény vagyok. Nem részeletezem mennyire vagyok kész. Van valami ötletetek ami könnyítene átvészelni ezt az időszakot?
Vegetáriánus vagyok. Ha a cékla és a céklalé hatna most nem lennék vérszegény.
A céklában hiába van vas nem szívódik fel hatékonyan. Ahogy a spenótból sem.
Nyilván véreshurka májas hurka, sült vér meg máj és kenőmájas kivaló lenne. Csak én élve szeretem az állatokat nem feldarabolva.
Te miért nem fogod fel, EGYÜTT fogyasztva gátolja bármi a vas felszívódádát!!!!
Utána 2 órával már bármit fogyaszthatsz, mert felszívódik a tabletta a gyomrodból!!!!
Pfffffffffff....
Huuuh más ebben az időpontban vagy dolgozott, vagy ebédelt. Vagy szabadnapja volt és valami csodás programon vett részt a napsütésben. Neked az volt az elfoglaltságod, hogy annak szúrkolj nekem kellőkeppen rossz legyen. :) Mit ne mondjak izgalmas életed lehet. Erre azt hiszem egyetlen megfelelő szó van: SZÁNALMAS
Tovább ne törd magad mert már úgyis szét trollkodtad a kérdesemet. Leállítom a követését. Valami csúnyát még írj ide mindenképp, úgysem bírod ki. Sajnos én már nem fogom olvasni. :) További "szép" életet itt a gyakorin ha már barátaid meg normális állásod nincsen. Jót nevettem rajtad. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!