Fájdalom jobboldalt mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Tegnap este lefekvés után azt vettem észre, hogy elkezdett csikaró hasmenés szerűen görcsölni a hasam, utána pedig vele egyhuzamban jobboldalt a csípőm tájékán is elkezdett fájni az oldalam. Annak tudtam be, hogy a vacsorám megzavarta a gyomrom, miután bevettem egy görcsoldót megpróbáltam elaludni. Ez többnyire is sikerült, de amikor ma felkeltem ugyanúgy fáj tovább a jobb oldalam folyamatosan, de nem annyira mint tegnap. Mi lehet ez? Hasmenés van, hányingerem nincs, az étvágyam is jó, lázam sincsen.
Nem olyan régen volt epehólyag gyulladásom, amit kezelt is az orvos, lehetséges hogy a májammal van gond?
19/F
2019. júl. 9. 10:48
2/2 anonim válasza:
Az is lehet, de lehet csak elrontottad és beszorult a levegő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!