Ez mi lehetett? Bal kar zsibbadása, elhomájosult tudat, iszonyú fáradtság, rosszullét.39/N
Figyelt kérdés
Nagyon fáradtan értem haza, lefeküdtem egy polifomra gerinctornát csinálni. Mikor fél óra múlva felkeltem rosszullét jött rám. Kábultság, bal karom zsibbadt, alig tudtam csinálni magamnak egy szendvicset, úgy éreztem azonnal le kell feküdjek és félelem érzetem is volt a tünetektől. Vérnyomásom 107/59 pl.71. Nem ez okozta. Vércukrom is normális volt. Nagyon megijedtem. Kb. Fél óra 20 perc múlva elmúltm. Volt már egy hasonló alkalom 2 hete. Akkor az ágyban feküdtem lázas betegen. Akkor is megrémültem. De kicsit más helyzetbe hoztam a gerincemet és elmúlt a zsibbadás meg a rossz érzés hamar. Agyvérzésem lesz? Vagy csak gerinc probléma. Azzal vannak gondok. Vagy pánik roham? Mi lehet még? Mellkasom nem fájt, nem izzadtam, nem volt hányingerem. Februárban voltam szív uhn meg ekgn. Ok volt minden. Eléggé meg vagyok rémülve. Ha valakinek volt hasonló írja meg. Persze elmennék orvoshoz csak azt sem tudom hova.2019. júl. 8. 20:53
12/20 A kérdező kommentje:
Mi az az sbo doki?
2019. júl. 9. 05:51
13/20 anonim válasza:
Sürgősségis. Azok mindenhez értenek.
14/20 A kérdező kommentje:
Oda csak sürgős esetben lehet menni, ha nincs épp panaszod elküldenek hogy menj a háziorvoshoz. Még ha nagyon rosszul vagy sem jönnek ki. Egyszer annyira kiszáradtam hányástól hogy elájultam. Párom könyörgött nekik kössenek be egy infúziót mert nem marad meg bennem semmi. Közölték vele, hogy ne őket hívja fel ha panaszkodni akar.
2019. júl. 9. 11:55
15/20 anonim válasza:
Nem úgy értettem, hogy menj be az ügyeletre, hanem azoknak a dokiknak, akik ott dolgoznak is van máshol rendelésük. Intenzív szakorvosok is félelmetesen jók. A többi elbújhat mögöttük.
16/20 A kérdező kommentje:
Nálunk nincs feltüntetve a rendelőben kik azok név szerint. Pont ma jártam ott. Így hogy találjak rájuk?
2019. júl. 9. 13:09
17/20 anonim válasza:
Kérdezd meg, szerintem még a portán is tudják.
18/20 A kérdező kommentje:
Eszembe juthatott volna....köszi
2019. júl. 9. 15:31
19/20 A kérdező kommentje:
Kiderült az ok. Vérszegénység okozta.
2019. aug. 25. 00:31
20/20 anonim válasza:
Hálistennek, ez kezelhető könnyen :) ennek örülök :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!