Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi lehet a probléma?

Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés
Egy hete este rosszul lettem és az egész éjszakát végig hánytam és be is lázasodtam a láz már elmúlt de a hányinger már több mint 1 hete kínoz és szédülök is van hogy jobban leszek de nem tart sokáig orvosom csak hányinger elleni gyógyszert írt fel ami már szinte nem is hat valakinek valami ötlete?

2019. júl. 3. 21:00
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Menj vissza az orvoshoz. Istenem, ennyi életképtelen embert..
2019. júl. 3. 21:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Még mindig nem egy házi netes rendelö a gyakorikerdesek.hu. Keresd fel a házi orvosod!
2019. júl. 3. 21:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Nagyon kedvesek vagytok szegénnyel. Ha szédül lehet le sem tud menni az orvosig. Hasmenésed is volt? Fejed is fáj? Lehet, hogy vírus. Nekem is hasonló volt csak hasmenéssel. Utána megszűnt a hányinger. Ha nem tudsz lemenni az orvosig hívd ki az ügyeletet. Én is azt csináltam. Ha leráznak hívd őket másnap is. Nekem is csak másodjára jöttek ki. Ők el tudják dönteni csak vírus vagy komolyabb kezelésre van szükséged. Hányáscsillapító injekciót is tudnak adni.Addig is igyál nagyon sok ásványvizet, magne b6ot a b6 jó a hányingerre, diétázz. Próbáld sózni az ételeket mert ha megborul a nátrium szinted attól is rosszul lehet lenni. Kitartást. Szedj probiotikumot ha hadmenés is van.
2019. júl. 3. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!