Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nagyon fontos! Az aranyér milyen?

Nagyon fontos! Az aranyér milyen?

Figyelt kérdés

Nem tudom el dönteni hogy nekem az van e vagy nem. Orvoshoz nem merek el menni

Elég regota van ez velem de nincs semmi bajom

Tehát tudom hogy fájnia kéne meg ilyenek de nem annyira eszleltem ilyen tünetet . Szerintem rosszabb lett mint volt eddig ezért fordulok hozzátok hátha van valakinek valami tapasztalata. Kepet tudok küldeni róla privátban. Előre is köszönöm a segítséget mindenkitől :)

23N

2019. júl. 1. 12:22
 1/4 A kérdező kommentje:
És még annyit hogy párszor észre vettem torlesnel hogy vérzik kicsit . De ritkán van ilyen
2019. júl. 1. 12:24
 2/4 anonim ***** válasza:

En egy 16 eves lany vagyok es volt mar aranyerem :D

kerlek menj el orvoshoz. ne kockaztasd az egeszseged.

de amugy... szornyu az aranyer

amikor kakiltam ugy ereztem mintha szilankok jottek volna ki, elkepesztoen fajdalmas volt :( es verzett is :S

amikor a haziorvosom megnezte, akkor azt mondta hogy kulsore nem latszik semmi(valoszinuleg belul volt baj)

adott gyogyszert, ilyen kupot amit fel kellett nyomnom a feneklyukamba es 2 het utan teljesen elmult de mar elsore is enyhitette a fajdalmat :)

2019. júl. 1. 12:49
 3/4 A kérdező kommentje:
Hát az a helyzet hogy nekem nem nagyon fáj. És így vissza is lehet nyomni vagy hogy mondjam 😅 de mindig ki jön vissza egy idő után .
2019. júl. 1. 12:58
 4/4 anonim ***** válasza:
mindenkepp nezesd meg azert!
2019. júl. 1. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!