Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mit kellene még tennem?

Mit kellene még tennem?

Figyelt kérdés
Az lenne a gondom, hogy pattanásos az arcom, leginkább a szám körül, a hátam és a mellkasom is és nem tudom mit kellene tennem, hogy elmúljon. Már jártam bőrgyógyásznál (5 hónapja) és először zinerytet majd differint és duac gélt is írt ki, de a differint használom mert azt látta hogy használt, de még mindig vannak. Semmilyen vizsgálatra nem küldött el pedig 3x voltam nála. Kipróbáltam a teafaolajat is és a csigakrémet is, mert olvastam, hogy jók, de nekem nem nagyon váltak be. Semmi szemetet nem eszek, szinte semmi csokit, kevés túl fűszeres, olajos kaját és süteményt is alig, viszont napi 2 liter vizet megiszok, és gyümölcsöt is eszek naponta és próbálom minimálisra csökkenteni a stresszt. Fogalmam sincs, hogy mi lehet a baj pedig már 23 éves srác vagyok.
2019. jún. 30. 21:06
 1/5 anonim ***** válasza:
57%
Allergia stb immun vizsgálat a bőr kilöki a salakot ki kell kutatni mi miatt termel .
2019. jún. 30. 21:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Csigakrémet? :D Bocsi ez olyan viccesen hangzott. Kéne egy másik bőrgyógyász. Egy ismerősöm valami gyógyszert kapott erre amitől elmúlt. Úgyhogy van megoldás. Sajnos nagyon régen volt már nem tudom megkérdezni tőle. Kis napoás nem javít a helyzeten? Esetleg cink tartalmú vitamin ami segíthet.
2019. jún. 30. 22:25
 3/5 A kérdező kommentje:
Ja igen, már cinket és e-vitamint is szedek, de csak 1 hete.
2019. júl. 1. 05:47
 4/5 A kérdező kommentje:
Próbálok napozgatni, de már nem nagyon tudok, mivel dolgozom és eddig nem vettem észre hogy használt volna.
2019. júl. 1. 05:48
 5/5 anonim válasza:

Tisztísd rendesen őket

Tonik stb

2019. júl. 2. 02:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!