Mitől szúr a szívem, és zsibbad a karom?
Figyelt kérdés
Előfórdul, hogy beszúr a szivem, és utána elkezd zsibbadni a karom. Ilyenkor nem tudok mély levegőt venni. EKG-n kb 1,5 éve voltam. Akkor nem találtak semmit.Mi lehet?Ennyi idő alatt kialakulhatott mégis valami? 18/L2019. jún. 27. 18:21
2/5 anonim válasza:
Ilyenkor el kell szépen menni egy rendes kardiológiai kivizsgálásra, nemcsak egy EKG-re, és nemcsak a háziorvoshoz, és ha kiderül, hogy semmi bajod, akkor pszichés.
3/5 A kérdező kommentje:
Voltam kardiológián is, de az már két éve volt.Mellkhas zsibbadás miatt kértem oda beutalót. A doktőrnő csinált akkor is EKG vizsgálatot és ultrahangot is, de azt mondta nincs bajom. 2 év alatt kialakulhatott mégis valami? A vérnyomásomat szoktuk mérni általában mindig alacsony, és előfórdul, hogy helytelen szívverés jel jelent meg. Pedig nem érzem magam frusztráltnak. :(
2019. jún. 27. 18:35
5/5 anonim válasza:
Akkor menj el még egyszer (nyilván kialakulhat egy betegség két év alatt), és hidd el, amit mondanak. Ha azt mondják, hogy semmi bajod, akkor irány egy pszichológus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!