Nehézlégzés mitől? SOS!
Figyelt kérdés
Máma olyan rossz napom van. Rosszul érzem magam, más közérzet, mintha nem is itt lennék. Máma ittam 1 liter vizet.
Múltkor ágyban voltam, próbáltam elaludni, és hirtelen jött rám ez a roham, hogy nem tudtam mély levegőt venni, elkapott a pánikroham. Szedek Neurol 0,25 MG minden este. Allergiás vagyok, de már regalab 1 hete nem szedem a tablettát, ZODAC tablettát szedek, de mindig elfelejtem bevenni. Szédülök, félek, a gyomrom fáj a jobb felin, egyszerűen nem vagyok a bőrömben. Allergológushoz járok minden félévben. Mindig amikor odamegyek, adnak olyan valamit, amit magamba kell szívni, ami nem sikerül. Asztmás voltam gyerekkoromban, most már nem vagyok az.
Mi lehet ez? Nagyon félek. És néha fújt is. Kérlek segítsetek
2019. jún. 21. 20:08
1/3 Barnabas333 válasza:
Talán orvoshoz kellene elmenned, de ebben a hőségben 1 liter víz egész nap az nagyon kevés...
2/3 A kérdező kommentje:
Mit gondolsz mi lehet ez?
2019. jún. 21. 20:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!