Kell e valamilyen irányba tovább képeznem magam?
Figyelt kérdés
Általános felnőtt ápoló végzettségem van jelenleg központi intenzív osztályon dolgozom, de szeretnék a patológiára át menni. A kérdésem az lenne hogy azzal a végzettséggel ami nekem van milyen munkakört tudok betölteni valamint kell e valamilyen át képzést csinálnom hogy ott dolgozhassak?! Mivel nő vagyok tudatában vagyok annak is boncmesterként nőket nem alkalmaznak de egy asszisztens vagy valami más dolog juthat e számomra. Csak érdemleges válaszokat várok és nem olyat aki megjegyzi h “ki ilyen elvont h ott dolgozzon” szerintem ez is egy munka amit el kell végezni valakinek ha már úgyis halottak között mozogtam legalább ne 12 órában kelljen éhbérért és valamennyi idő jusson nekem is a családomra2019. jún. 14. 12:54
1/5 anonim válasza:
Miért pont patológiai? Miért nem mész ki mondjuk háziorvos mellé. Vagy valami más szakrendelésre?
2/5 A kérdező kommentje:
Mert ez az irány ami érdekel! Háziorvos mellett nem igazán tud sokat tapasztalni az ember mint ahogy számos szakrendelőkben sem... tapasztaltam tudom milyen dolgoztam mind2ben!
2019. jún. 14. 22:19
3/5 anonim válasza:
Tekintve az általános nővérhiányt, szerintem kapva kapnak rajtad.
4/5 anonim válasza:
Szia!
Személyesen ismerek női boncmestert, csak ha egy patogianak nagyon jo boncmesterei vannak, akkor eleg nehez bejutni. Elég sok munkakör van egy ilyen intézményben. Gépírónő, aki leleteket gépel, titkárnő. Asszisztenskent pedig laborokban tudsz dolgozni, ez pedig intezettol függ, hogy milyen laborjai vannak. Alap az indító es a rurin labor,ahol az orvos szervekből, elváltozásokból "kivágja " a kérdéses teruletet, majd az asszisztens ebbol metszetet készít. Diohejban. Ezenkívül immun, molekularis es cytologia laborok lehetnek. Szerteagazo, es izgalmas munkahely, szemben a sztereotípiákkal hogy csak boncol mindenki! :)
Egy kérdés, melyik varosban szeretnel patológián elhelyezkedni?
5/5 A kérdező kommentje:
Miskolc
2019. júl. 22. 07:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!